Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
Gervasii:
ОК супер
Vlado:
Ilfile, ти си се престарал, бре! Затрил си всички снимки, а не трябваше! Само щях да ги скрия, без да дават Богу дух. Сега от темата какво се разбира - таратанци, нищо! :blink: :shout: :punish:
novobranec:
Нема да се пуашиш, ша ги върна. Ама тия верно ме ядосаха днеска, мамицата им!
Ще гледам да го направя възможно най-скоро, ама нали те предупредих - първо трябва да онодя конкуренцията от истинското БДЖ, че таман миналата седмица се оправих с Долно Камарци и сега за награда ми тръшнаха още три гари наведнъж - Мирково, Макоцево и Саранци! Работите вървят накъм Златица и Столник май. То не е работа, брате, като имаш предвид, че в края на миналата година съм тръгнал от Драгоман. Брой ги колко са дотука. София, слава Богу, я прескочих.
Та затова си падам по малкото БДЖ, а не по голямото. И по немското БДЖ си падам, та ще ги върна нещата, обещавам тука на всички!
novobranec:
Я да ви поразмърдам малко, че и тука нещо ентусиазма угасна! Табелите на БДЖ-то Павката ги отнесе, но двойката орли за чифтосване кацна благополучно в къщи заедно с мене и първото им гнездо беше в скенера. За съжаление той е от новото поколение "бързи" скенери (по системата всичко бързо - срам!) и не хваща добре дребните работи. Но все пак се опитах да визуализирам нещата. Ето ги:
Това са пилетата в последната уточнена редакция, ако се наложи пак ще се преправят. Чувам ли вече победната песен на дуета Г2 или така ми се струва? Герваско, три такива животни са при Павката, внимавай да не намалеят по пътя! Че още днеска се навърви опашка от мераклии за тях - не моделисти, а просто ценители :yes:
Режи, мери, лепи - прави каквото искаш, твои са си, но в един момент трябва да знам как продължаваме нататък.
Gervasii:
стоката получена. стоп. нямаш грешка! стоп. дай ми малко време да ги огледам и наложа на вагоните. стоп.
2G - Нюрембергкият дует
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия