Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Приятелю, знам че пръхтиш от мерак, но те съветвам преди да наложиш върху вагона някое пиле да си го подлепиш откъм гърба с парче прозрачна лепенка - хем да го държиш и местиш по-сгодно, хем да не ти повреди боята, щото това все пак е тенекия и на местата на пътечките остават мустаци. Пътечките са тия неща, дето държат пилето към основното тенеке, за да не отлети в машината - имаш ги две, по едно на всяко крило. Не е лошо тия точно места да ги тръкнеш малко с диамантена пила или фина шкурка. Слушай дъртия новобранец и няма да сбъркаш! :yes:
Gervasii:
Бранец, в интерес на истината съм щастлив, че нахлу така мощно във форума. Без теб 2G нямаше да се щастливи и на стадиона в Нюрнберг щяхме да гледаме мълчаливо и със свити сърца. а сега да фанем бика за рогата добре е ама малко на оная птица дето и викат чапла мяза лабави са й краката. премерих пилето и имам въпрос ВЪЗМОЖНО ли е:
- размаха на крилата си го направил 10,2 мм може ли да стане 10,5 мм;
- диаметъра на венеца е точе 2,1 мм СУПЕР;
- височината от глава орел до венец си я направил 5,2 мм а трябва да стане 4,8 мм за сметка на краката молбата ми е да ги направиш по-къси и дабели забравил си перушината (виж снимката);
- и другото възможно ли е излишният материал във венеца с кръста в него да бъде изрязан (виж снимката) ти си бранец на ход
novobranec:
Ха стига сте търсили под вола теле! Това, Гервасий, не се отнася само за тебе, а ЗА ВСИЧКИ: ВСЕКИ ПРОЦЕС СИ ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ И КАПРИЗИТЕ ВИ СВЪРШВАТ ДОТУК! ДОРИ И ТОВА, КОЕТО СЕ ПОСТАРАХМЕ ДА НАПРАВИМ ЗА ВАС Е ПОВЕЧЕ ОТ ВЪЗМОЖНОТО!
Размерите ще ти ги оправя, а ако искаш животното да стиска с крака геврек с дупка - само кажи. Цената е все същата, ама да те питам после какво ще ги правиш!
Gervasii:
бранец извинявам се много просто въпроса ми бе ДА ЛИ Е ВЪЗМОЖНО. мисълта ми бе венеца и кръста да изглеждат по реалиситчно и с обикновено око да се вижда на зелен фон (както са боядисани вагоните) кръста. в противен случай и в интерес на истината пилето е супер във вида в който е станал. имай предвид че съм ти много благодарен и отчитам факта, че го правиш с огромно желание без което НИКОГА нямаше да стане. знам че е въпрос на технически възможности и ограничение заради мащаба. кажи какво мислиш и кажи какво да правим. още веднъж се извинявам ако съм те засегнал :hi: :hi:
pach:
:lol: :lol: :lol:
Това "2G" не знам защо , но ми звучи като нов мащаб в хобито!!!!
:dance1: :dance1: :dance1:
Гервасий да каже 1 към колко ще е !????
:spiteful: :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия