Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

ROCO 62407 Krokodil

<< < (3/4) > >>

lubomir:

--- Цитат на: pach link=topic=1508.msg21438#msg21438 date=1237386299 --- :lol: :lol: :lol: :lol:
 :yes: :yes: :yes:
Лока е трепач , мунчо га ша черпи!?!!
 :clapping: :good:

--- Край на цитат ---
Митето, няма елетрическа мрежа за да кара тая машина ;D. Е чат пат може и да я покарва по инерция или да я тегли някой дизел, ама няма да е за постоянно. :lol:
Машинката не е негова(вероятно за негово съжаление).

Adrian:

abe  като гледам  хората не си дават зор  за контактна мрежа - карат си електровозите със спуснати пантографи

lubomir:
Щот от както влезнахме в ЕС ги научихме хората на номера. Пък и криза им докарахме, докато ние тънем в охолство. Хак им е. И те да видят Видовден. Няма само ние да изпадаме от криза в криза я! Пантографа се стърже и се износва при движение, което си е чиста загуба - ала износването на зъбите на турците когато ти се довлекат на трапезата и ти изплюскат яденето по време на турското робство. Другото причина е качеството на изработка на контактната мрежа, или пък липсата и на определени участъци. Като гътнеш два-три пачи крака, и се бръкнеш 50-60Е за резервни, почваш да предпочиташ мрежата ти да е за красота. Ей такива мити работи. Мойта мрежа ще е дейставща определено!
Карането на електровоз без вдигнат пантограф е като да гледаш хубавица през фередже. Губиш поне 30% от еротиката на хобито. Същото като да имаш парен локомотив със скрита механика ;D. Знам че има и такива, ама аз не им се кефя особенно.

Adrian:

хах , браво бе - добри сравнения  :drinks:

mill:

--- Цитат на: lubomir link=topic=1508.msg21445#msg21445 date=1237392384 ---Митето, няма елетрическа мрежа за да кара тая машина ;D. Е чат пат може и да я покарва по инерция или да я тегли някой дизел, ама няма да е за постоянно. :lol:
Машинката не е негова(вероятно за негово съжаление).

--- Край на цитат ---
Хм ,къде ме мислите мен с тоя грозен локомотив... Глей го къв е, как се чупи в "кръста". Собственика ми предлагаше да го менкаме  за пиковски херкулес... :nono: така ма мисли той-да ма изиграе :pleasantry: :pleasantry: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия