Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Търся помощ:Немски съкращения

<< < (4/4)

Vlado:
В София не е по-различно от където и да е другаде в страната. Горе-долу поръчката се бави около три до пет седмици. Когато отидете в магазина, ви се издава бележка, на която би трябвало (поне в София е така) да се напише ръчно и кога се очаква да дойде доставката. След тази дата по мои наблюдения се чака около една седмица и всичко идва. С две думи около месец са необходими на всяка поръчка да дойде до БГ.
:)

XRISTO:
Ами сега си погледнах фактурата-от 8-ми е,а никой не ми се е обаждал още.Ще взема аз да им звънна.То вече близо месец мина.Нещата,които съм поръчал са със зелена точка - няколко сгради и два вагона,от тези,дето се сглобяват,защото обичам да се разправям.В понеделник започвам да ги тероризирам по телефона. :)

Vlado:
Това е правилната тактика. На мен също никога не ми се обаждат. Затова наближи ли датата, започвам да се обаждам, като накрая си вземам поръчаното без проблеми. Поне в София не съм имал никакви ядове с "Конрад".
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия