Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Търся помощ:Немски съкращения

<< < (3/4) > >>

mill:

--- Цитат на: xpp1969 link=topic=151.msg979#msg979 date=1199479719 ---
--- Цитат ---И на conrad.fr няма и една трета от продуктите. Всъщност за N няма нищо. Ще трябва да се "мъчим" с немския. Сега, като ходя да си взема влака, който съм си поръчал, ще питам женичката дали не могат да вземат принтирани каталози на английски за следващата година.
--- Край на цитат ---

Еurostar,искам да те попитам кога си поръчал от Конрад,защото аз поръчах от Плевенския някъде в средата на Декември и ми казаха началото на Януари.Горя от нетърпение,а ни вест-ни кост. Интересува ме дали твоите работи са дошли,кога си поръчал,та да знам долу-горе кога да очаквам,защото поръчвам за пръв път от Конрад.
Пък,естествено ,изгарям от нетърпение.  ;D

--- Край на цитат ---
Ako може аз да ти отговоря ;):
В Пловдив казаха,че очакват 1-та за тази година пратка с поръчки от Германия около10-11.01.08г.Преди нова година са дошли поръчки направени по -рано от 25.11.07г.
И аз като теб ме сърбят ръцете,ама ...чакане му е майката.И да добавя -ако артикула който искаш да поръчаш е със жълт знак,слагаш курсура на мишката върху него/жълтата точка/ и ще видиш на коя дата ще го има в наличност. :)

eurostar:
Поръчах на 3 декември и ми се обадиха, че нещата са пристигнали да ходя да си ги взема. Става дума за магазина в София на Хан Аспарух.

lubomir:
Това с жълтата точка по принцип е така, но реално не е. Миналата година чаках един намален ROCO NOHAB, и така си и и останах с чакането. Оказа се разпродаден преди още да са го пуснали. Така е като се пускат модели с голямо намаление.

mill:

--- Цитат на: eurostar link=topic=151.msg981#msg981 date=1199512134 ---Поръчах на 3 декември и ми се обадиха, че нещата са пристигнали да ходя да си ги взема. Става дума за магазина в София на Хан Аспарух.

--- Край на цитат ---
София - е съвсем друго.Аз съм 90% сигурен че поръчките пътуват 10-на дни от Германия до Бг и 25 дни от Сф до провинцията >:(
Скапана държава сме откъдето и да погледнеш.

NoHaB:

--- Цитат на: mill link=topic=151.msg980#msg980 date=1199481188 ---
--- Цитат на: xpp1969 link=topic=151.msg979#msg979 date=1199479719 ---
--- Цитат ---И на conrad.fr няма и една трета от продуктите. Всъщност за N няма нищо. Ще трябва да се "мъчим" с немския. Сега, като ходя да си взема влака, който съм си поръчал, ще питам женичката дали не могат да вземат принтирани каталози на английски за следващата година.
--- Край на цитат ---

Еurostar,искам да те попитам кога си поръчал от Конрад,защото аз поръчах от Плевенския някъде в средата на Декември и ми казаха началото на Януари.Горя от нетърпение,а ни вест-ни кост. Интересува ме дали твоите работи са дошли,кога си поръчал,та да знам долу-горе кога да очаквам,защото поръчвам за пръв път от Конрад.
Пък,естествено ,изгарям от нетърпение.  ;D

--- Край на цитат ---
Ako може аз да ти отговоря ;):
В Пловдив казаха,че очакват 1-та за тази година пратка с поръчки от Германия около10-11.01.08г.Преди нова година са дошли поръчки направени по -рано от 25.11.07г.
И аз като теб ме сърбят ръцете,ама ...чакане му е майката.И да добавя -ако артикула който искаш да поръчаш е със жълт знак,слагаш курсура на мишката върху него/жълтата точка/ и ще видиш на коя дата ще го има в наличност. :)

--- Край на цитат ---

И аз поръчах около средата на декември (май беше 16) и ми се обадиха на 2 януари че са дошли частите...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия