Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

G10 (43221/62222) на Roco

<< < (2/12) > >>

Сaprycorn:
Прекрасен е локомотива, гледахме го и на 8-мо мартенската сбирка при Стоянчо, но тук Роко са допуснали едно недоглеждане, а именно монтирали са електрическата инсталация, която в първа епоха все още не съществува! Малко е парадоксално - фенери за газово осветление на буферните греди, липса на турбогенератор и в същото време цялата кабелна инсталация е налице върху модела!
 В този ред на мисли веднага се сещам за Флaшманн колко точно съобразяват различните детайли в различните епохи.

widowmaker:
Абе и те са много стока - турили са "окабеляване" на Т9.3 от сет-а 4902...
И още нещо - нямат нито един локомотив 1-ва епоха с истинска табела, всичките им локомотиви са с отпечатани такива...
Ето малък пример, съжалявам, че нямам снимки на два еднакви локомотива...

Иначе за детайлност просто са добри...

CaLLlo:
Самите табели не са много дебели :

основата - 4
цифрите  - 5

общо - 9 mm

делено на 87 =  0,1 mm

Сaprycorn:
Първата снимка е на Fleischmann- S6, но втората е на Трих- S10.

widowmaker:
Абе хвърлил съм око на Т9.3 от сет-а 4902 на Fleischmann, но такъв не се е появявал в ибей от половин година насам...
Трябва ми локомотив за пътнически влак, мислех да си взема Р8 на Trix, хубав е, но предвид цената му, не съм кой знае колко интусиазиран :)
А и след като изтървах един нов такъв дето се изигра за няма и 130Е в ибей около нова година, не съм засичал след него нещо читаво...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия