Мда ,Зазо - ето искрица конструктивизъм!

Прав си , за изтриването ,но мислехме че остават в архива , така както остават в цитатите (ако са правени) но сега е нагледно обяснено и явно е така,
надявам се за промените в рамките на пет минути (или там колкото беше , два часа) да не се налага !?Тоест до сега се разбираше , че опцията изтриване се премахва , а опцията "промени" ще е ограничена във времето.
(днес направо правописа ни е

)
Тоест за да има расн->изтрито , тази графа трябва да си остане валидна във времето.
В противен случай някой съвсем ще се откажат да пишат (както става напоследък) и то не че са се юрнали да си трият мнения , а защото ще са притеснени , ако не могат да внесат промени в постовете си...и това е най-малкото.
Колкото до системата за оценка , ясно ми е защо Иво искаше да я въведете , но избързахте и за това казвам ,че е мъртво родена.
Една такава система е запазена от машинации и фалшификации (като дадените примери от мен) само ако удържа процент от направените сделки - тоест ти лъжи колкот си искаш , но губиш не само реномето си (щото рано или късно ще се расмърди) но и всеки път си плащаш за това.
При нас това не е валидно , нито е желателно , защото не сме и-бей или аукро и т.н.
тоест системата ни се изгражда на юнашко доверие от ваша страна , и частица съпричастност от наша.
И в двата случая става въпос за честност на взаимоотношенията.И то в този форум (или който и да е друг) като визирам не само раздела му "купувам/продавам".
Тоест ако трябва да остане тази система , може би трябваше да се помисли за някакъв начален стартов бонус (дължим им го) на двама/ трима , дето си ги знае целият форум - тези които и до сега бяха с най-многото продажби.
Мисля ,че всеки един от нас е пазарувал от тях , и не би имал нищо против да им отдаде дължимото.Говоря за Адри , Жоро и Мишо.Аз също съжалявам за стари сделки , че не мога да ги впиша , а предполагам че има и други такива , щото каквото съм продал , никой не се е сетил да ме оцени ,тоест мойте оценки са били в най-добрият случай само като купувач!!
Минало свършено , не запомнено както се казва!
Другите дет работят "зад кадър" , ще си получат заслуженото (без кавички) в процеса на попълването чрез новата система.
Колкото до нея , ако трябва стартирайте я на ново след проиграване в модераторският форум и сами ще прецените къде трябва да се пипне.
Аз ви предлагам (ако е възможно технически) да поразделите графите и указаният към тях с повече празни редове , за да не стават грешки от типа на тези дето направихме аз и Любо.Пък нека и указанията да бъдат като за деца - нема да се обидим , но ще ни е ясно и предпазващо от грешки.
Това е май.За другото в бъдеще ...ми ще видим (без никакви лоши помисли) нали сме тук едно цяло (все още надявам се)!