ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Марио, какво правим с парите за BR 106?!?!
Best Ripper:
Типичен случай за БГ "клиент", който нито знае какво иска, нито има пари за нещото си... :angry: Липса на елементарна търговска етика и възпитание... Имаш проблеми - казваш, че това и това те възпрепятства, а не се криеш и правиш на ударен... Ама кой как разбира нещата де... То затова има вече оценки на коректност.. наградете го подобаващо и толкова...
.
БТВ, това ми звучи точно като лафа на клиента.. Влиза уж купувач в магазина и пита продавача: "Има ли еди-какво си, ама не точно такова, ами онакова?" Продавачът отговаря: "Не, нямаме, не продаваме такова..." На другия ден купувачът пак пита същото, продавачът му отговаря пак същото.. .и така няколко дни... Накрая купувачът пита, продавачът отговаря: "Да, вече имам..." На което "купувачът" отговарят: Е па имай си, аз само питах, мене не ми требе..." :pardon:
XRISTO:
Ами в двата му предишни поста той и не споменава дори дали смята да се издължи на Мишо и ако да - кога? :no:
А колкото до пощата и аз имах подобна дилема, но Мишо ми каза, че няма никаква гаранция за тази, незастрахованата и всеки разумен човек ще реши, че като се е бръкнал за 100-150 лева, по-добре да извади още 15-20, но да си подсигури инвестицията. :good:
Мишо, аз даже бих те посъветвал в твоите условия да включиш задължителна застрахована поща, за да си нямаш главоболия. :spiteful:
misho_tabakoff:
Марио е поел ангажимент, изпрати ми го на лично:
--- Цитат на: lok45111 link=action=profile;u=153 date=1238174524 ---... Имам известни финансови проблеми но на аванса на 15 Април мога да ти отделя като за начало поне 60 лева от сумата. Ако искаш, ще ме разбереш. На следващите две плащания ще мога да ти издължа цялата сума.
За пантографите - след като прочетох се сетих че бях слагал болтче и разни чаркове от тях в една кутия от кибрит за да не ги загубя, и се оказаха там. Така, че не са се загубили.
--- Край на цитат ---
lok45111:
Да, поел съм и ще го спазя, а сега тоя пасквил е редно да се махне, все пак НЕ ВИНАГИ КОГАТО СВЕТИ СКАЙА СИ ОНЛАЙН КОГАТО ИМАШ СЪЖИТЕЛ, в моя случай съквартирант. В това време, когато Мишо е писал, аз съм осигурявал надеждната работа на спирачките на някой локомотив.
XRISTO:
--- Цитат на: lok45111 link=topic=1538.msg22112#msg22112 date=1238257812 ---Да, поел съм и ще го спазя, а сега тоя пасквил е редно да се махне, все пак НЕ ВИНАГИ КОГАТО СВЕТИ СКАЙА СИ ОНЛАЙН КОГАТО ИМАШ СЪЖИТЕЛ,
--- Край на цитат ---
Ами това и така и не е така.Наистина когато си направиш скайпа да стартира със стартирането на уина и имаш запомнена парола се виждаш активен от околните.И с моят комп е така, но когато зад него е жена ми, винаги пише на хората, които ми пишат че отсъствам.А ако пък човек игнорира съобщенията, то при пускането на другият ден, въпросните съобщения излизат като цифричка на логото на скайпа долу вдясно.А ако съквартирантът ти ги чете и не ти казва, че са те търсили - то заслужава си да поприказваш сериозно със този елемент. :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия