ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Марио, какво правим с парите за BR 106?!?!

<< < (2/4) > >>

mill:
Веднага  се сещам за случката м/у Марио и Кракомобила.Марко друже ,помниш ли какви ги редеше тогава...на лична ,тука....така-онака .Ко стана мойто момче...Рано или късно истината винаги излиза наяве.А за мен тя е че и тогава си постъпил некоректно. Мисля си че с тези си действия уверено и смело вървиш по стъпките на   
--- Цитат на: Dispatcher  link=topic=1414.msg22056#msg22056 ---форумистът с прозвище nikolayjpm да бъде баннат от форума за неопределено време

--- Край на цитат ---
:angry: :diablo:
"Хитрите" душици нека не забравят-не сме чак толкова много та да се скатават подобни изпълнения.Един,два пъти ще успееш,на 3-я път стомната ще каже пук - а около теб ще "ухае" :spiteful:

pach:

--- Цитат на: muncho link=topic=1538.msg22058#msg22058 date=1238160798 ---...на 3-я път стомната ще каже пук - а около теб ще "ухае" :spiteful:

--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ES64U2:
Онлайн е в lokforum-a, ще му пиша, защото не е влизал от доста време.
Дано да върне парите в най-кратък срок. :drinks:

lok45111:
Със сигурност не съм бил на компа и онлайн във форума че да видя това. Няма никакви цигански работи, след като съм на новата длъжност вече 4 - ти месец, имах проблеми с наемите за общежитие поради което се наложи да продам някои от машините си, за да се оправя и да не закъсам.

Лампата не я купих, защото тотално се отказах да правя депо поради много високата цена на всичко и малкото място с което разполагам.

И ако съм си видял съобщението на скайпа да съм писал

lok45111:
А за пантографите, току - що намерих основата и болтовете, които са били в една кутия от кибрит, тук грешката е моя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия