Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (23/43) > >>

CaLLlo:

Лелеееее, Илияне, трепеш с тия кадри, направо си невероятен!!!  :swoon:

Ама май по-рано трябваше да ги сложиш, за да разберем с кого си имаме работа!

И когато накрая го завършиш, ако трябва да ми го продадеш ... ще ми искаш 2 истинки ...

novobranec:
Ицо, добре се ориентираш в нашенската действителност - за лопатата знам, ама ако си спомняш от другата страна на кабината отзад имаше и метла! Обаче в случая не става въпрос за нашенска цивилна Молотовка, виеща по родните прашни пътища между ТКЗС-то и селото, а за съветска военна такава (то и фаровете й си играх да ги правя с козирки). А там лопати и други допълнителни екстри не се полагат, щото по стара традиция в оная страна те просто изчезват в движение (катинарът е на резервоара не случайно и не е за гъзарлък!).
Сашо, бе аз да ти я продам тая Молотовка, ама по предварителна легенда ще пали само на манивела. Казано по нашенски - само с Г-образно запалване, а по техному - с "ръчка на дружбата" (щото обикновено се върти от двама). Няма майтап - направил съм я вече. Щото много обичам така - някой модел като ми скъса нервите, да си отмъстя накрая с някой гаден детайл. На един "Урал", например, който не беше много по-добре като заготовка, за десерт му турих на седалката в кабината един кашон с надпис "Водка Чеченская". На Молотовката ще е манивелата.
И стига сте ме хвалили толкова, че взе да ме сърби отзад - нищо особено не съм направил. Дотука поне.
Сашо, що примираш толкова по Молотовките, бе? Нали беше фен на английските недоразумения? Нейсе, получаваш като бонус един от най-красивите английски камиони (AEC Matador, в случая артилерийски влекач), пак в мое изпълнение:

И по него има още малко неща за довършване, но общата идея вече е оформена. Истинското нещо изглежда така:

И като казвам "един от най-красивите" изобщо не се майтапя. Щото с грозните тепърва ще почваме. Ама не тука, а в интимния сектор, че на народа сигурно вече му писна от моите камиони.

Gervasii:
ето един сайт за размисъл http://www.fineartmodels.com/home/index.asp :ok: :ok:

pach:
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!
 :new_russian: :new_russian: :new_russian: :suicide: :suicide: :suicide: :girl_werewolf: :girl_werewolf: :girl_werewolf: :swoon: :swoon: :swoon:
яаожгтнвмчишщксдзцчмрпхкщэишггскщ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В 1/72 ли каза, че молодьеца???
...
...
...
Кх,къх, кх ....мммммм ....с какво сгъваш фотоеца?
 :good: :good: :good:

CaLLlo:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=1546.msg23535#msg23535 date=1240374325 ---ето един сайт за размисъл http://www.fineartmodels.com/home/index.asp :ok: :ok:

--- Край на цитат ---

Отдавна не бях идвал тук, а те махнали големите хубави снимки и сложили други по-малки.

Добре че в старата къща всичко се намира, както и липсващите горе.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия