Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (22/43) > >>

CaLLlo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23459#msg23459 date=1240303003 ---... абе Сашо, обходи ли го оня сайт с английските камиони, рейсове, трамваи и т.н. радост за окото? Че да ти пращам следващия вече!

--- Край на цитат ---

Нямаш навик да си гледаш пощата, ма и тя малко не се вижда, а за ония ... там ... намам думи просто ...

novobranec:
Сашо, това не е ЗиС-150, а чист китайски Шънфен, демек един от малкото случаи, в които китайците имат лиценз за производство. Иначе външно е почти същия (ама аз си ги знам разликите!).
И не се оплаквай от английските щуротии в оня сайт - това е още нищо. Щото цивилните им возила са горе-долу прилични, а като минеме на военните, тогава ще те питам. Имаш късмет, че не съм си у нас, иначе веднага щях да ти лашна примерно един Karrier K3, дето самите те си му викат на кабината "градинска барака". Просто да не си мислиш, че няма нищо по-грозно от тъща ти.
За интимните ми места си прав - още не ми е навик да ги проверявам редовно и чак сега видях, че си се явил там и как именно. За наказание ще взема да ти пратя и китайски Урал, та хептен да паднеш! Ама ха стига, че съвсем вече излезох от релсите. Не че не мога да те изненадам и с релсови возила (пак английски при твое желание), ама да не ти дойде множко отведнъж.
Герваско, твоите пилета ще се разкудкудякат скоро - малко се забавихме, защото снасяха яйца за празника (направо боядисани - червени с бял кръг и черна свастика вътре). Пускам ги на малки ята, както говорихме. Щото иначе не става - шашка компютрите и така и не се разбра защо. Първото ято го чакам да долети в четвъртък - извинявай пак, ама се наложи да сменям цялата перушина. С други думи - рисувах го отново. То ще се чуе, но не тука, а във вашия вилает - нали дуетът си имате собствена кочинка в тоя високоуважаван форум. Засега се дръж естествено.

Gervasii:
яя я я натюрлих

novobranec:
Не съм забравил, бе! Само че тия, дето не се бяха посрали по празниците, още от сутринта ровят с копита пред офиса, та допреди малко.
Те малко снимки на Молотовката, обаче предупреждавам - още е много далече от рязането на лентата! Има си още доста работа по нея, че после и баданосване.

Предупреждавам: сиджимката, дето държи капачката на долния резервоар (за да не я загуби пияния шофьор) е също хеви метъл и мое дело, но не е фотоец. Самите капачки и катинара на долната обаче са.

Тая снимка долу е от малко по-рано - още ги няма контрите на капака и стойката за номера отпред и има огледало (после го свалих да не ми пречи), но я турих, щото добре се вижда решетката на радиатора (седи малко криво, ама то щото още нищо не е лепено):

И щото това все пак е форум за ж.п. моделизъм, ето ви нещо и за вас.
Това е от Унгария, предполагам че коловозът е 750 мм.:

А това е от Корейската война - както се види дори и братята американци са го обичали това изделие, щото хем са си го пленили, хем са си го ползвали после:

Молотовката е от първите - ранно производство с дървена кабина. Коловозът ми прилича на нормален, ако в Корея изобщо има нещо нормално. То всъщност техния стандарт като нашия ли е - 1435 мм., или е като руския, демек 1524 мм.? С тоя новобрански въпрос сметам да ви оставя на мира и в несвяст от снимките (не моите, а последните две)

XRISTO:
Бреййй, каква е маниашка!А къде е лопатата, дето обикновено я закачат в задната част на кабината?  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия