Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (26/43) > >>

novobranec:
Верно - прав е началнико да ни гълчи. Ама аз съм виновен - мене май ме изхвърли по едно време от стрелката. За което се извинявам и на вас, и на модераторите (нищо че Владо си трае - то е щото откак ме видя, вече и той я знае оная приказка за рядкото лайно и камъка!)
Като ще е извинение, да е - ха сега обратно в темата!
Оня ден търсех нещо друго в компютъра и мернах едни доста интересни (за мене поне) снимки. И понеже чак в Канада ми е излезло име, че съм дюлгерин по душа, за да си оправдая имиджа веднага взех мерки.
Ето ги тия снимки, дето ме вкараха в размисъл:

И оттука като се почна една - сетих че, че навремето правих за един пишман-корабомоделист и трапове (на нормален език - стълби), мащаба вече не го помня, ако въобще го е имало. Та от него ми артисаха и малко за мостра. Цялата последваща операция ми отне малко повече от половин час, от който поне 20 минути бяха загубени за търсене на кашона с работно заглавие "ж.п. морга". Но накрая изрових баш това, дето ми трябваше.
Ето го резултата, скалъпен набързо и само да се онагледи идеята - виждат се даже и карфиците, с които заковах "дюшемето" към колоните. Които са гладки в случая, но ако се направи като хората могат да бъдат както "бетон", така и "тухлена зидария". Щото са от коматекс (Ицо, тука ли си?).

Пак повтарям - това е само пример. А е в мащаб N щото такова имам подръка. Размерът не е проблем. А и видно е, че самата стълба (или трап?) не е много подходяща - тоя парапет на нея би стигнал поне до адамовата ябълка на железничар със средностатистически ръст. Но това е само да се покажат възможностите на тенекето като цяло и идеята в частност.
Това е - аз може да си правя камионите, ама мисля и за вас! Ха сега вие мислете вместо мене - това най-много го обичам, ама в казармата бях много млад, за да го оценя!

novobranec:
Сашо, мерси за линковете - du bist eine kleine Spitze! Ама за какъв мащаб става въпрос? Големшък ми се виде щото.

CaLLlo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23600#msg23600 date=1240407316 ---Сашо, мерси за линковете - du bist eine kleine Spitze! Ама за какъв мащаб става въпрос? Големшък ми се виде щото.

--- Край на цитат ---

Spur II (M 1:22,5)  Нали искаше само инфо, мащаба кво те грее?

novobranec:
Само за култюр женерал, бре! Обичам да съм образован, щото ми и личи понякога!

novobranec:
Много съм тъп и стоплям бавно. Ама това е щото в нормално време ме карат насила да мисля за много други работи. Та чак сега се сетих.
И понеже смятам, че може и на някой друг тука да му е интересно, реших, че ще е малко подло да го пращам на Сашо в интимния сектор. Както вече сте видели, той успя днеска да ме свали в несвяст с един едричък мащаб. Ама и ние нема да му останеме длъжни, щото нашият е даже по-едричък и за още по-късогледи, мисля че беше 1:16 или 1:12. Абе друго си е къща с двор, аман от тия панелки!
Извинявам се на модераторите и на всички, защото снимките са много, обаче сайтът е отдавна умрял и линкът към него не работи. Добре, че си ги смъкнах тия снимки тогава (а те са над 50, тука са само някои). Ако нещо съм нарушил правилата на тоя форум с обемност, моля тоя пост го затрийте, макар че може би ще е жалко.

Те да видите кво правят хората (най-нетърпеливите да вървят направо на последната снимка):

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия