Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
Сaprycorn:
Много странно, на локомотива липсват кулисните Штанги и от двете страни.
pach:
Илияне модераторите няма да трият , ама труда ти е напразен - тая диорама я знаем всички от 1 или 2 години .Линка (работещият :spiteful:) към този "старчески" клуб Жоро го даде някъде тук по темите .Сашо също го знае и коментира дори , че в оная другата диорама (на железопътна тематика , щото имат поне още три с бронетанкова техника) са закачили бързоходен парен локомотив , да тегли ракетите им (демек товарна композиция).
Айде сега , не сме пък чак толкова боси и нас лесно не можеш ни стресна с мащаби!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good: :good: :good:
Жоро:
Значи иде реч за туй http://www.vonabt.co.uk/.
А мащабът е 1:9. Бе нали ви казах, че истината е големите мащаби :haha:
novobranec:
Ха така - хитрата сврака гол да го бара! Подозирах че го знаете, ама реших да се пробвам. И било значи 1:6.
Нека повтаса още ден - два и ще ги разкарам тогава тия снимки, че и без това заради тях ми преля Фотокофата.
Pach, не се тръшкай, бе - как си го засукал само: "трудът ти е напразен..." Къв труд бе? Да не съм го правил аз това чудо? Даже и снимките не са мои - крадох ги!
Всъщност то си личи, че не съм го правил аз, не заради едрината. Писах някъде май, че при мене компромиси няма или има само в краен случай. Независимо от мащаба. И ако това ансамбълче със скромни размери беше мое дело нямаше да се изложа така. Не съм много сигурен, че съм наясно какво точно е "кулисна щанга", но ако го бях правил аз, щеше да си е на мястото.
Жоре, за тебе може истината да е в големите мащаби, ама не за всички е така - на мене например оня ден ми протече южното крило на замъка, та сега ще трябва да го препокривам. А парка на имението е пълен с къртици и на става за ж.п. трасе... Майтапа настрана - "Размерът на мащаба е право пропорционален на размера на държавата" (аксиома на Филипов).
Та извинявайте пак значи. Пада ми се - за малко си въобразих, че не съм вече новобранец и веднага гризнах кулисната щанга!
Жоро:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23653#msg23653 date=1240466466 ---...Жоре, за тебе може истината да е в големите мащаби, ама не за всички е така ...
--- Край на цитат ---
Ми недоскив съм вече бе Илиянка, ко да праиш - съдба! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия