Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=1546.msg23682#msg23682 date=1240479528 --- :lol: :lol: :lol:
:buba: = :search: + :umnik:
:haha: :haha: :haha:
:give_heart:
--- Край на цитат ---
За Адри , симултантен превод в ефир:
:lol: :lol: :lol:
(силен смях)
:buba: = :search: + :umnik:
Жоро е заек с очила
:haha: :haha: :haha:
още по-силен смях
:give_heart:
обичам (в този случай - Жоро , Илиян и да се смея - не е задължително в този ред)!
Адри - така става ли ???????????
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
(саркастичен смях)
ПП.Смятам че емотиконите са въведени да показват състоянието (душевното :fool:) на пишештият ги , както и да пестят време !
Това според мен не е СПАМ!!!
Сaprycorn:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23653#msg23653 date=1240466466 ---Ха така - хитрата сврака гол да го бара! Подозирах че го знаете, ама реших да се пробвам. И било значи 1:6.
Нека повтаса още ден - два и ще ги разкарам тогава тия снимки, че и без това заради тях ми преля Фотокофата.
Pach, не се тръшкай, бе - как си го засукал само: "трудът ти е напразен..." Къв труд бе? Да не съм го правил аз това чудо? Даже и снимките не са мои - крадох ги!
Всъщност то си личи, че не съм го правил аз, не заради едрината. Писах някъде май, че при мене компромиси няма или има само в краен случай. Независимо от мащаба. И ако това ансамбълче със скромни размери беше мое дело нямаше да се изложа така. Не съм много сигурен, че съм наясно какво точно е "кулисна щанга", но ако го бях правил аз, щеше да си е на мястото.
Жоре, за тебе може истината да е в големите мащаби, ама не за всички е така - на мене например оня ден ми протече южното крило на замъка, та сега ще трябва да го препокривам. А парка на имението е пълен с къртици и на става за ж.п. трасе... Майтапа настрана - "Размерът на мащаба е право пропорционален на размера на държавата" (аксиома на Филипов).
Та извинявайте пак значи. Пада ми се - за малко си въобразих, че не съм вече новобранец и веднага гризнах кулисната щанга!
--- Край на цитат ---
Не се притеснявай, може да прочетеШ тук за всички Штанги и тяхната функция http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1557.msg22675.html#msg22675
novobranec:
Благодаря - погледнах го само (засега нямам повече време), но ми хареса начина на поднасяне на мат'рЯла - точно за тапири като мене, с мърдащи картинки. Като се прибера у нас, ще си го разпечатам и ще си го чета с кеф!
Още веднъж мерсиме!
pach:
Илияне тази тема ти я поведе ...та това видя ли го?
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1606.msg23701.html#new
;D :yes:
novobranec:
Мерси, там съм и отговорил по въпроса.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия