Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (28/43) > >>

CaLLlo:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1546.msg23640#msg23640 date=1240443961 ---Много странно, на локомотива липсват  кулисните Штанги и от двете страни.

--- Край на цитат ---

"На тия модели е така"  :pleasantry:

Много дребни надписите ... и кокошката, а шрифтът си е чист Ариал ...

pach:
Илияне , не ми се стегай приятелю - сега вече съм с чаша кафе в ръка и виждам кви съм ги натворил! :fool:Ама то така , без кафе , се оказах по вкиснат и от млякото в хладилника... :stink:
Смирено моля за извинение докато посръбвам от кайвето!!! :blush2:
Радвам се , че къртици ти ровят по имението - може да не става за градинска железница , ама за танков полигон се е утепало!!! :angel:
Остава да направиш твоите с радиоуправление и току виж си разширил и държавата - тогава и аз ще мина на градинските мащаби!!!
 :lol: :lol: :lol:

novobranec:
Pach, не се стегам, бе! Тоест стегам се, ама само където трябва, че да се не изпусна. Мерси за идеята за танковия полигон - ще се пробвам. То и без това си требе як отстрел там, щото къртиците са едрички - като второкласници са!
Жоре, за очите яж моркови - много били полезни. Може да е верно, щото още не съм виждал заек с очила!

pach:
 :lol: :lol: :lol:

:buba: =  :search: +  :umnik:

:haha: :haha: :haha:

:give_heart:

Adrian:

off :  предлагам да се въведе забрана за повече от 3 емота в пост  :angry:

както и да се забранят постове състоящи се само от емотикон(и) - което си е СПАМ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия