Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
gzo:
Оп, да не изпусна влака !?
За мен 1 компл. "Дизели и електровози до 1988-89 г."
локомотив: 07-20
депо: Пловдив
novobranec:
Тъй, след като доста дълго време ме нямаше тука - отначало поради липса на време и други задачи, а после щото си бях забравил и името, и паролата - за ваш тих ужас се появявам отново.
Общо по въпроса за ецването - дали при Таванарски или при мене, разлика няма. Едно време другаря Маяковски казваше, че като казваме Ленин, разбираме партията и обратното. Тука случая е същия.
Ако искате отивайте и при Григоров, само че не виждам как ще станат тия вашите ситни неща с тая негова първобитна технология. А за тенекето му изобщо не ми се коментира. Ама можете да опитате, сигурно и пари няма да ви вземе.
Та като решите, заповядайте. На същото място сме си. Цените са си същите, сроковете тоже. Обаче има една малка, но доста неприятна подробност. Колегата, който наистина умееше да ецва и си познаваше перфектно машините, вече го няма. Причините няма да ги коментирам тука. Така че за качеството вече не мога да ви дам никаква гаранция.
CaLLlo:
Я виж ти каква изненада!!! Самият м-р Илиан ...
Добре дошъл отново, надявам се твоите постове,
винаги точно от по 12 реда, отново да красят форума!!! ;D
pach:
Това за Григоров е пълна измислица!!!
Конкуренцията му е убийствено безапелационна,
(както и цените :( )
поне сравнявайки едните гербове изработени първо при теб
и другите при него. И на тенекията няма какво да не и е хубаво :hi:.
Но тъй като не съм рекламно лице на Григоров, това се отнася за прозводството му преди
година. Сега може би е и още по-добро.
Илияне нищо лично, още повече щом вие е напуснал ец-майстора.
Лично аз другата седмица ще се пробвам при едни италианци, и ако даде господ
може да имаме може би и табелки в ТТ, но гербовете ще са... :scratch_ones_head:
малко по-стилиризани (явно ;))
Ако стане , ще се похваля тук. :yes:
novobranec:
Ма убаво, бе Пламене, досега не съм бил никого да идва насила при нас. Така даже е още по-добре за мене, щото от тия ваши табели, както впрочем и от всичко останало, нищо не влиза в моя джоб. За мене е само удоволствието от работата.
А за тенекето на Григоров и на други подобни ми позволи да съм малко повече в час от тебе. И аз нищо лично, просто професионална деформация. И аз също не съм рекламно лице на никого, еле па на мене си - хайде, холан!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия