Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
pavel75:
Днес ми се наложи да ходя до фирма Астра Т. Не бях ходил сигурно две години, а да не са и повече. Давам тук информацията, тъй като последно време доста хора се интересуваха. Ето какво мога да споделя:
1. Фирмата си е на същото място.
2. Илиян го нямаше. На неговото работно място работеше една мацка. Попитах къде е Илиян, с половинчата усмивка ми казаха - няма го!. Явно не искат да ми дават такава информация.
3. Цените май са си същите.
4. Питах дали пазят файловете на неща, които вече сме правили там. Отговорът беше - файлове не пазят, но пазят филмите от които после ецват ламарината. Трябвало да се рови в архива им. За това примерно може да се направи една обща поръчка както преди време Владо прави такава и да ровят да видят какво имат.
Май това беше.
lubomir:
Аз също търся някой с когото да се съберем за такав поръчка. Имам някои неща, дето ми трябват.
pach:
Може би трябва да кажете какво ще правите и ще се присъединят още хора...освен ако не е строго индивидуална поръчка де.
В тази връзка да питам - някой БДЖ-табели в ТТ за локомотиви и... вагони ще прави ли?
daddy_g:
Аз също ще се включа, трябват ми няколко комплекта за 55 серия ,един за 7-ма "Альоша" и един за 44-та
pavel75:
Чакайте сега. Някой прави ли поръчка, че почнахте да се присъединявате? Аз поне не съм видял да се обявява такова нещо. Да не стане грешка и после пак спорове.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия