Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (2/43) > >>

pavel75:
Чак пък нелегален. Аз мога да помагам в свръзката с Илиян тъй като ми е "под носа". Мога да му занеса разпечатки, мога да му занеса пари, мога да взема готова поръчка и после да си уредим среща с купувача. Единствено трябва да ми оставите някакъв телефон, щото до сега историята показва, че като отида при Илиян той има въпроси на които аз не мога да отговоря и винаги се налага да се свържа с човека правещ поръчка. Това е.
Не искам никакъв процент за мен. Правя го защото не ми пречи - Илиян е на точно 38 секунди от моя офис.
Телефона съм го дал в темата "телефонен указател", но ето го и тук - 0888 49 69 34, както и на ICQ 160 578 987

pach:
 :pleasantry: :good: :good: :good: :hi: :dance1: :give_rose: :yahoo:

novobranec:
Pach, ще сглобиме некаква програма "Взгляд" все некой ден, не бой се. Чакай да станат оградите, та поне да има повод.
Павка, нещо не разбрах - разпечатки на пари ли ще ми носиш? Питам само, щото се съмнявам да ги правиш по-хубави от мене  :yes:
Как пък ги сметна тия 38 секунди, бе? Да не минаваш на червено? Я си стой на тротоара по устав, че ще ни трябваш и за в бъдеще! Тоест оставаш си засега свръзка, харесва ли ти или не. Мястото на явката не се променя, паролата също. И партизанските имена остават тия.  ;D

pavel75:
Принтера ми е хубав, та парите са като истински.
За червеното по-тихо, че КАТ дебне!

novobranec:
Че КАТ дебне - дебне, ама не на светофара, а пред мене. Та внимавай като завиваш откъм булеварда по "езерото" да няма свирене на обувки - знам, че те гони мерак и бързаш, ама те само това и чакат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия