Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
zazo:
Аз зор не давам, когато стане. За тенекето - ромбове. А иначе за БДЖ шаблончето и самото БДЖ имат какви ли не варианти. За 5 минути го видях в 3-4 варианта. Ето единия:
novobranec:
Тая снимка просто ти реши проблема! Считай, че си готов.
zazo:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22216#msg22216 date=1238406621 ---Тая снимка просто ти реши проблема! Считай, че си готов.
--- Край на цитат ---
Прекрасно, само казваш кога да дойда и с колко пари.
novobranec:
18 лв. ецване + 16,50 предпечатна = 34,50 лв. Ако се откажеш, трябва да знам най-късно до утре, тоест сряда на обяд. Ако не се отказваш, ще се уточним за виждането като ти видя нещата на тенеке.
Pach и Ицо са като сметка по 18 лв. на дм. плюс 5 лв. предпечатна (общо за двамата и еднократно за тоя размер ограда с разцепването на филма на лице и гръб), демек по 20,50 на човек. И от тях ми трябва "да" или "не" в същия срок.
Човекът, който си плати предварително, тоест брат Гервасий, за съжаление ще артиса за четвъртък - като видях орлите на филма и разбрах защо колегите са го спрели. Не мога да кажа със сигурност
novobranec:
пардон, пак натиснах каквото не трябва. Та не знам къде е грешката със сигурност, макар че поздозирам, но преди да обвинявам когото и да било, искам да проверя и себе си. Обаче файла е в домашната тарга и не мога да кажа нищо преди довечера.
Гервасий, Павката каза че си му дал парите и са у него, но не съм взел все още нищо. Като се тенекезират мераците ти - тогава. Ако си искаш филма, трябва и това да го знам. Павката остави тоя с БДЖ-тата тука на съхранение, защото така е по-добре. Ако ви се даде, макар че си е ваш на теория, като нищо ще го "счупите" и ще трябва да се прави нов. А така си седи туха тихо и кротко в архива и не ще ни вода, ни хляб. И ако се наложи, ще ни е подръка. Та както решите вие като собственици, но за всички това е по-добрият вариант според мене.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия