Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
eurostar:
Аз съм работил едно време в макетно ателие и хлороформът не ми е чак толкова противен. Сега да помисля само за радиуса дали е много или ще го "преживея". Файловете са ми на Adobe Illustrator, но те искат вектори. Не е толкова важно, че не е точно AutoCad.
pach:
Ха така , и аз от там долетях тук...
Значи ,чакам 18 другата седмица щото се замислих - трябват ми чифт (че да се плодът де...)
Очаквах да са по твърди !!! (тия казваш се огъват като дишаш?!)
Само не разбрах - за НО ли ги пусна или за ТТ?
И в двата случая ги взимам , щото казах че и в НО работя , нищо че любимият ми мащаб (не е 2G :nono: :haha: :haha:) е ТТ.
Така или иначе ги правя и за двата мащаба...
:yes:
novobranec:
По ред на номерата:
1. Звездичке, щом пиша нещо, значи е важно. Не за мене, а за тебе. Щом според тебе нищо не е важно - нито каква е пластмасата, нито какъв ти е файла, що изобщо ми губиш времето?
Ако искаш занеси си файла и в DOC формат за Word. И ще ти изрежат буквите хората, не бой се. И ще ти приберат парите, за това пък още по-малко се притеснявай! Искаш ли да ти кажа за какви цифри става въпрос? Писах някъде тука по-рано който иска да си направи справка колко струва т.н. "векторизация". Затова ти казах какъв файл да носиш, за да ти е по-евтино. А с "Илюстратора" се класираш само при билбордаджиите. Всеки сериозен играч в бизнеса ще те отсвири незабавно с такъв файл, включително и аз. Или ще ти отреже главата с парите, включително и аз.
Почвам да се замислям има ли смисъл изобщо да ви дундуркам тука като малки деца и да ви отварям очите как да спестите някой лев, като разбирате повече от мене? Нещо си спомням, че се оплакваше дето лазерджиите те отсвирвали за тия неща. Почвам да се досещам защо.
2. Pach, ще ти ги чифтосаме, не бери гайле. Ще звънна утре на колегата да пусне още едни, таман имам и бленди на същото тенеке и място колкото щеш. Те оградите са си твърди, но понеже са доста изящно и мащабно тънки, затова се огъват. И аз не разбрах за НО ли ги пуснах или за ТТ - за първото ми се видяха малки, за ТТ - малко по-таман. Но тия неща и в реалния живот са относителни, така че това първите, които ще си заграждат имотеца, ще го кажат.
Ако ги ецват още утре и се обадят някъде следобяд че са готови, ще звънна на Павката да се свърже с тебе.
zazo:
Аз само да кажа, че съм много доволен и от майстора и от продукта. Да не говорим, че ти идват разни идеи като видиш какво може да се направи, ама за това по-натам.
Gervasii:
пускайте по снимка и ние да де радваме на върховите достижения на Бранеца,
2G
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия