Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
pach:
Напиши ми точен адрес , а аз ще кача карта на София тук (нали първият пост в тая тема е мой ;)) та да се ориентираме къде ти е ламариненият рай!
За мен не се безпокой , ако не е по разписание , ще чакам следващият влак - ще се разбереме!
;D
(А враг не ми е кмета - от вчера даже си го аресвам , щото като му казаха неговите политически приятели "Те сега можеш да покажеш демокрацията в действие - това е твойта служба , да защитиш тези хора - той си смени боята три пъти ,ама свърши работа ...поне за сега , щото за разлика от главанака който иска вече да ни взривява (от вчера е в "производство") ние все още се придържаме към закона - та има 7 дневен срок в който да обжалва. :angry:
Време достатъчно , неговите хора под кмета да го наумчат как да ни пързаля още , но силно се надяваме след намесата на кмета и телевизиите , да не стори лошо на сградата ни , щото ние няма какво да губим (някой съседи това имат само) и вярно може и до взривове да се стигне... ;))
novobranec:
Рach, май пак сбърках коловоза и ти отговорих в гнездото на орловия дует 2Г как стои въпроса с оградите.
Не се напъвай с картата, те ви я на всички готова от файла за визитки, леко преработен според създалата се тук обстановка:
Ние сме в червенко. Всичко останало е само ориентир.
Забравих да ти кажа "там" - в суматохата като си тръгвах прибрах всичко, вкл. и "твоите" огради (в случай че ги искаш в намален състав), така че и да отидеш до червеното квадратче, няма ли ме там пиеш студената вода. Тоест преди вторник е безмислено.
pach:
...че то днес е четвъртък!!!!!
За кой вторник говориш - на 7 април ли?
Па те дотогава ще ми пуснеш нови (18 броя)
а тия преецваните може да ги намалиш в цената ( :spiteful: ;))
и все още някой ще ги иска...
Там при новият мащаб (2G :haha: :haha: :haha:) съм ти писал - ти решаваш , дали нови да ми пуснеш ... :yes:
novobranec:
Забравих новините за Еврозвездата: на днешна дата и навръх цялата суматоха успях да поразпитам тук-там и нещата не са много розови.
По принцип на лазер се режат и полистирол, и кометекс, но лазерджиите недолюбват и двата материала, защото пушат отвратително и смрадливо и се работят само с противогаз. За смрадта съм съгласен, щото го знам от личен опит. Та ако дори и някой се навие (в което се съмнявам, щото и на мене ми отказаха), ще ти резнат ако не главата, то поне топките със сигурност.
Тука вариантът е рутер с фреза, но той пък не може да изрязва прави ъгли (заради главата на фрезата, най-малката е 3мм, което значи вместо прав ъгъл радиус минимум 1,5 мм, което е много според мене).
Иначе за плексигласа няма проблеми - режат го. Но после проблемът ще е за тебе, защото това нещо се лепи само с хлороформ и нищо друго. Което значи, че на петата минута ти става хубаво, а на десетата заспиваш. И се събуждаш с махмурлук като от кило гроздова-менте.
Файловете ги искат на AutoCad, което се и очакваше.
Това е положението - чешай се дето не те сърби, мисли и казвай кво става оттука нататък.
novobranec:
Pach, и аз там съм ти отговорил. За да се се разминаваме повече, щото и двамата си пишеме навсякъде, а не четеме никъде, ти предлагам оттук нататък да игнорираме крилатия дует и да се сношаваме туканка!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия