Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (13/43) > >>

CaLLlo:
Въййй ... Жоро, тоя адлер много лощо гледа, нещо са го ядосали ... поне гледа в правилната посока - по нашенски ...  :drinks:

Жоро:
Ми лошо ще гледа я. Туй орел от хилядолетния райх ли е или лукова глава.

novobranec:
Жоре, баш тоя флаг не става за държавно-правителствено-военни сгради, щото е за VІР-автомобил (нещо като нашите тука навремето за старците от Политбюро - дето им викахме "членовози"). Некъде требе по снимките да го имам туй байряче набучено на предния калник на Майбаха (или Хорх беше?) на бай Рунщедт. То и знамената по колите, извозващи само и единствено скъпоценното фюрерово тяло, не са били толкова префърцунени. Това може да го надмине само Гьоринг, да ме прощава Герваско. Та знамената пред/по/над държавните сгради са си били обикновени. Е, не баш от най-обикновените, а по-скоро такива като на Кригсмарине, но само в черно, бяло и червено - без никакви вараци и пискюли по тях.
Извинявай, че те отрязах така, ама това е истината. За да не ми се сърдиш, компромисно предлагам на калкана на сградата да се опне някаква реклама, като тая например:

Ко шъ кайш? Хем не е орел и не гледа лошо.

Жоро:
Илияне, хората са го казали: Кат' се спи, се ляга!!! Вече го бях постнал, когато някакво съмнение се прокрадна - туй май не беше баш знаме, ами точно туй дето го обясни и ти. За колата и т.н. Щото те хората са го писали в Уикепедията, ама кой да чете :angry: Ама иначе ми хареса тоя щандарт, мисля че така се казваха подобни знаменца.Нейсе, запуши я!
А с тая реклама направо ме разсъни, разбивачо на лошо настроение! Изби рибата! Са кат' се бръсна, се за нея ш' са сещам :haha:

novobranec:
Тъй - майтапът си е майтап, ама сега положението е сериозно.
Лошата новина е, че съм се изложил с оградите. То затова учените първо изпробват нещата на животни, па чак тогава на хора!
Не си признах по-рано, защото досега нямах време да видя кое какво и как. Е сега видех! Положенито е неприятно за мене, защото поради прекомерната ми страст към мащабност (щото не обичам да правя компромиси в това отношение, независимо от мащаба) съм се престарал и съм направил пръчките на оградата много тънки. И е станала направо мека, като се откачи от носещото тенеке и се извива, защото е ецвана на пружинна неръждавейка. Носещите хоризонтални пръчки също са много тънки, на всичкото отгоре са и на полуец, което допълнително усложнява нещата. Единственото решение, което не е много лесно (щото и аз едва се справих) е да се лепят по две гръб към гръб. Обаче не искам да ви измъчвам, защото в края на краищата се предполага за парите си да получите някакъв продукт, готов за употреба, а не нещо измислено от серията "Направи си сам от дърво салам".
Затова оттук натаък събитията ще се равзиват така:
1. Правя нови огради - с вашия размер, но с дебелината на моите пръчки (доказано е, че стават за използване), тоест прави се нещо като компромис, щото иначе няма как. Гарантирам че въпреки удебеляването, което е минимално (с 0,1 мм), изделието няма да изгуби от изящността си и все още ще е по-добро от предлаганите пластмасови аналози.
2. Отнасям 1 бр. затотовка на Адри, който я препраща или предава на Ицо безплатно. Тоест оградите са му безплатни, а Адри колко ще го одере за склад и пощенски разходи - не знам.
3. Другите мераклии засега остават в положение "партер" и изчакват сигнал за действие.
Ще дам най-доброто от себе си да го свърша това с пускането на новите огради още утре. Може гафът да е станал заради приплъзването на валяка на машината, за което ми се оплака колегата оня ден и май го писах тука, но аз съм длъжен да си вържа гащите отвсякъде. Затова ще почакате още малко - тая работа не е като оная работа и хубавите неща не стават бързо. Особено като е нещо ново, както беше в тоя случай.
Благодаря за разбирането!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия