Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (14/43) > >>

XRISTO:
Благодаря ти,  ilfilе! Трогнат съм от коректността ти и ще го отразя  обезателно, но след като сделката стане факт, защото правилата наложени ни от модераторите  трябва да се спазват, за да има ред.  :good: Оградите ще си г :resent:и получа на 13-ти този месец, сигурно.

novobranec:
Ицо, ще гледам дотогава да си получиш и "дебелия" вариант, щото смятам утре да ги пусна, вече съм ги пратил за филм.
Да не стане баш като за 13-и с тия калпавите, че ако е и петък има да ме пцоваш!

CaLLlo:
Илияне, тоя пес много човешки гледа, аха и да проговори     нещо познат ми изглежда ... ...

novobranec:
Сашо, може тоя поглед да ти е познат, ама така гледах в добрите години. Сега гледам кървясало и свирепо, но сигурно отдалече не ми личи, защото съм маскиран като висшист (с очилца демек).
А гледам така, щото очевидно поради световната криза работата при мене се увеличи твърде прекалено доста и напоследък съм извънредно претоварен, изглеждам ето така:

Обаче спокойно! Нищо, че си мълча - не съм ви забравил. За доказателство ето ви тука на всички един не особено патриотичен поздрав, ама все пак съм уцелил общата тема на форума поне, надявам се:

За сведение на младежите - това нещо в мащаб НО струваше 16 лева в "Млад техник" - когато беше още на "Найчо Цанов", дето сега е Булбанк. Който не вярва, да пита Жоро. После в същия магазин след преместването му на бул. "Георги Димитров", понастоящем "Мария го лиза", цената скочи на 18 лева, а в N го докараха до цели 12 такива! Скъпотия си беше, няма що!

novobranec:
Сашо, виж си интимната кутишка!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия