Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ 16.32 (има некъФ шанс да не се наа*ам)

<< < (3/11) > >>

Tramway:

--- Цитат на: pach link=topic=1547.msg22242#msg22242 date=1238410108 ---Хаха , за него не знам , ама ако пуснеш тук снимки с обяснение кое как се казва и т.н. ще е супер!!! :give_rose:

--- Край на цитат ---
Какво имаш предвид да обясня как са казва?

pach:
Ами повечето хора (и аз м/у тях) като напишеш например "Поставяне на питателно гърне отляво на първи котелен барабан под промивалния люк и прокарване на питателна тръба до будката." май даже не знаем за какво говориш... :blush2:
Та това имам предвид. :hi:

Vlado:

--- Цитат на: Tramway link=topic=1547.msg22241#msg22241 date=1238409720 ---Мазутен резервоар на тендера и багажен шкаф зад него, вградени в инвентарния шкаф на тендера надбуферни фенери, прожектор на водния резервоар, усилващи греди на тендера, спирачния цилиндър, тръба за влаковото, буферна греда, питателно гърне отляво на първи котелен барабан под промивалния люк, питателна тръба до будката, прожектор на конзола на капака на баджата, пароизходна тръба от динамото.

--- Край на цитат ---
Ей тея "няколко" неща са непознати за масовата публика, та те молят да им ги изясниш и покажеш като към къде се намират на парния лок. Ама това изисква пълно разяснение на частите на парната машина ми се чини....  :pleasantry:

zazo:
Знам, че има работа, но някои от нещата няма да ги правя.
1. Няма да го правя. Доколкото помня това някакви години след началото на експлоатацията става, демек за III-та епоха (моделна), мисля, че мога да мина и без.
2. Да сменям фенерите едва ли. Третия отгоре по-скоро да.
3. Това предстои, нямах подходяща червена боя.
4,5 и 6 нямам идея за какво иде реч. Ако кажеш по-подробно дори и да не го правя поне ще науча нещо.

Жоро:
Нещо не чувам коментари за Лилипутската машина. Нали уж беше китайски боклук и не знам какво още. Ама сега се кефите на Zazo.
Мен ако ме питаш Зазе, само табелите и липсват.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия