Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ 16.32 (има некъФ шанс да не се наа*ам)
KRAKOMOBILA:
Красавица!!! Браво! :yes:
ES64U2:
Вече си го представям как се движи по модулите с 14.41 ;)
Vlado:
--- Цитат на: Siemens AG link=topic=1547.msg22214#msg22214 date=1238406460 ---Вече си го представям как се движи по модулите с 14.41 ;)
--- Край на цитат ---
Тъй може да се случи... изпълнимо е, ше знаеш! ;)
Tramway:
--- Цитат на: zazo link=topic=1547.msg22170#msg22170 date=1238393966 ---Имах голямо желание да снимам подред какво и как съм правил, но в един момент ми дойде байгън та мога само да покажа докъде съм стигнал. В общи линии остават някои дребни козметични доизкосурявания и табелките. Като за първа такава "конверсия", съм сравнително доволен. Истината е, че докато не започнеш работа по истинския модел, колкото и да пробваш върху стари вагони и подобни, не се сблъскваш със същинските проблеми и пречки.
--- Край на цитат ---
Имаш още работа по машината, а именно:
1. Изграждане на мазутен резервоар на тендера и на багажен шкаф зад него.
2. Премахване на вградените в инвентарния шкаф на тендера надбуферни фенери и поставяне на външни на стойки. Поставяне на прожектор на водния резервоар.
3. Боядисване на усилващите греди на тендера, спирачния цилиндър, тръбата за влаковото, буферната греда, буферите и метлите в червено.
4. Поставяне на питателно гърне отляво на първи котелен барабан под промивалния люк и прокарване на питателна тръба до будката.
5. Поставяне на прожектор на конзола на капака на баджата.
6. Извеждане на пароизходна тръба от динамото.
Ако искаш снимки ще ти пратя.
pach:
Хаха , за него не знам , ама ако пуснеш тук снимки с обяснение кое как се казва и т.н. ще е супер!!! :give_rose:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия