Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как да си направя светофори?

<< < (6/17) > >>

Начо Димитров:
Направих си светофори и искам да знам как да направя и релета, които да ги превключват при преминаване на влак. Какво трябва да се вземе? Има ли в нашите магазини подходящи? Ако някой знае, моля нека ми пише.

luci:
Леле много готинкоо!!! их,.. ама на ТТ ще се изцъкля :) с 3мм

XRISTO:
3мм. си е направо гигант! А да знаеш как се правят лампи по фасадите на сгради с жълти SMD - та, ама от най ситните...  ::)

pach:

--- Цитат на: luci link=topic=1568.msg37138#msg37138 date=1267395022 ---Леле много готинкоо!!! их,.. ама на ТТ ще се изцъкля :) с 3мм

--- Край на цитат ---

3 мм-тровите не отговарят на действителността за ТТ :scratch_ones_head:.
3 х 120 = 600 мм!!!!!!!!!
Всъщност "джама" на светофорите е "едва" 260 мм.
Така, че от сега се стягай за SMD-то щото "там е истината , пътят и живота!".
Ако пък държиш на тримилимитровите имам известно количество от времената когато за SMD само чувахме в БГ, няколко изходни, няколко входни и няколко комбинирани свегтофора които ми е жал да изхвърля - ако искаш може да се споразумеем за цената им. :spiteful:
 (то за мен за "безценни" щото са "selfmade"...  :give_heart:)
 ;D ;D ;D

Dare_Devil:

--- Цитат на: pach link=topic=1568.msg37152#msg37152 date=1267428158 ---Всъщност "джама" на светофорите е "едва" 260 мм.

--- Край на цитат ---

Което в 1:87 си е точно 2.985 милиметра :) За щастие на мащаб H0 ;)

Иначе сериозно по темата - няма ли да свърши работа малко оптичен кабел, който да пренася светлината от монтирани под основата светодиоди?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия