Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Как да си направя светофори?
Dare_Devil:
--- Цитат на: pach link=topic=1568.msg37184#msg37184 date=1267438380 ---SMD в корпус 0402 ти се вижда едро??????
(мислех че ще кажеш ситно, но едро... :wacko:)
:swoon:
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: XRISTO link=topic=1568.msg37187#msg37187 date=1267440887 ---Едричко?!Явно не си виждал истински малки SMD диоди.Довечера ще направя едно макро с някакъв предмет до него за сравнение.Може и с шуплера, тъкмо ще ги измеря колко са. ;D
--- Край на цитат ---
Ейй, как ме налазихте за норматив :lol: Аз самият не съм работил със SMD-диоди, и впечатленията ми са само от тези, които съм виждал по платките на харддискове, по дънни платки и т.н. А те идват около 2 милиметра, което ми се вижда едро за ТТ.
vlado1:
--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=1568.msg37219#msg37219 date=1267449669 ---... А те идват около 2 милиметра, което ми се вижда едро за ТТ.
--- Край на цитат ---
2x120=240 mm. Тамън са.
Проблема е конструктивно как ще ги направиш. На щатните 3 мм-ви (за HO) само надяваш шлауха и готово, а тук трябва някаква тръбичка да се мисли и т.н.
А бе я дайте със семафори, че е по-готино. ;D
pach:
Хмммм, ми те и семафорите са осветени от ІІ-ра епоха нагоре!!! :angel:
;D ;D ;D
(специално ТТ ще се облагодетествани - щом аз ще си правя и семафори и светофори, значи и за клуба ще има - само трябва да успея да слея времето и пространството... :blush2:)
luci:
аз в часовника си имам едни SMD диоди на посоките на компаса му за в мъгла, които ако не ги сложиш от ролка - и не го направиш с вакум роботче... :) няма начин да го хванеш и с пинсета.. та камоли да го запоиш..
незнам дали има по-малък размер.. но, има подходящи и за Z :)
TANO:
Знам една фирма - "Тано Комерс" ЕООД. Навремето правеше български светофори. Ама щото майстора беше ерген тогава и имаше повече свободно време и мерак. Ако има много голям интерес към продукцията на фирмата ще взема да го сритам гореспоменатия майстор да направи някой и друг сигнал. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия