Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как да си направя светофори?

<< < (9/17) > >>

bonbonsladuk:

--- Цитат на: luci link=topic=1568.msg37237#msg37237 date=1267465959 ---аз в часовника си имам едни SMD диоди на посоките на компаса му за в мъгла, които ако не ги сложиш от ролка - и не го направиш с вакум роботче... :) няма начин да го хванеш и с пинсета.. та камоли да го запоиш..

незнам дали има по-малък размер.. но, има подходящи и за Z :)

--- Край на цитат ---

Поил съм не малко SMD светодиоди, повечето се поят и ръчно. А познавам доста по-сръчни от мене в областта на запояване/разпояването :)

XRISTO:

Тези първите са по - дребнички, но са перфектни за миниатюрни лампи, а и светят доста силничко.Лепя ги в долната част като не им слагам никакви капки от какъвто и да било материал - няма кой да се навира чак там, че да види формата им. :spiteful: Такива, само че бели си взимам за локомотивите, налага се обаче да ги уплътнявам , защото се налага в кръг да се монтира правоъгълник(във фар - SMD светодиод).  :good:

toniemi:
Мойте  в Z също съм ги правил с СМД светодиоди.

XRISTO:
Тони, защо нямаш тунелен портал?...или си го свалил за реконструкция?  ::)

luci:

--- Цитат на: toniemi link=topic=1568.msg37246#msg37246 date=1267469266 ---Мойте  в Z също съм ги правил с СМД светодиоди.

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Щеше да ме учудиш ако беше ползвал 60w крушка за баня :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия