Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Въздушен и сухопътен парад за 6 май в София!

<< < (2/10) > >>

Der Hetzer:
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

-----------------------------------------------------------------------------------

Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама

Джордж Оруел

Gervasii:
както е казал Ленин: "когато производствените отношения спъват производителните сили настъпва предпоставка за класова борба, чиято висша форма е пролетарската революция" :pioneer: :pioneer: :pioneer: :pioneer: :jester: :jester: :comando: :comando: :comando:

zazo:
Гледайте сега пичове и аз имам своите възгледи, както политически така и религиозни, етически и т.н. Само че за да можем да "съжителстваме" в тоя форум без да се изпокараме или да обидим някого е в наш собствен интерес докато си говорим за влакчета да ги оставим на заден план. Тъй че ай сиктир вече. Прекрасно знам, че Адолф Хитлер е роден на 20 април, знам и колко хора са пострадали от неговия режим, пределно ясно ми е и темата за холокоста как се преекспонира и употребява за щяло и нещяло. Изобщо не разбирам защо трябва тая тема да се повдига регулярно. Що не си говорим за Камбоджа и мракобесията дето ги е свършил Пол Пот там. Пиночет също не е като да няма фенове.

--- Цитат на: br118 link=topic=1598.msg23489#msg23489 date=1240316174 ---Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

-----------------------------------------------------------------------------------

Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама

Джордж Оруел

--- Край на цитат ---

За какво безправие говориш по-точно. Щото червените кхмери имат място в тоя форум, точно колкото и третия райх. С тая разлика, че за камбоджански локомотиви нищо незнам.

pach:
http://www.youtube.com/watch?v=ho0Y6crQ9hs&feature=related

Има и два-три реактивни модела!!!!
 :music: :music: :music:

http://www.youtube.com/watch?v=766N1mAe0og&feature=related
 :dance1: :dance1: :dance1:

CaLLlo:
изтрито

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница