Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Апокалипсис
fyut:
:yes: :yes: :yes: Много задълбахте бре! ;D Аз не пуснах клипа за да се стига до теологически спорове, а за да осъзнаем че материалното е преходно и да се радваме и на малките неща в живота. Или с други думи казано, да не сме алчни като нашите управници и имитирищаите ги работодатели!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Gervasii:
тогаз няма да сме хора - а свръхчовеци
EMPEROR:
fyut, за да стане всичкото това, което казваш, баш апокалипсис ни трябва. Само нещо такова би ни накарало да се самоосъзнаем (ако оцелеем). Трябва ни общо "зло" срещу което да съсредоточим омразата и болните амбиции. Докато не се случи това, ще сме на същото дередже и ще воюваме открито или завоалирано едни срещу други...
pach:
Нима някой още не е на ясно , че най-голямото зло за България е в центъра на столицата?
И нима има още хора които да вярват на марионетките , наречени политици и техните кукловоди от световния свръх едър капитал ?
От това по-голямо зло за планетата ни , няма!!!
fyut:
--- Цитат на: pach link=topic=1602.msg23748#msg23748 date=1240556235 ---Нима някой още не е на ясно , че най-голямото зло за България е в центъра на столицата?
И нима има още хора които да вярват на марионетките , наречени политици и техните кукловоди от световния свръх едър капитал ?
От това по-голямо зло за планетата ни , няма!!!
--- Край на цитат ---
:yes: Е дойдохме си на думата! Ама като адаша ми каза какво мисли, всички го спряхме, кой пряко, кой непряко с мълчанието си. Докато мълчим за съжаление ще си пишем и говорим в такива форуми. ;D И нищо няма да се случва, "кучетата ще си лаят, кервана ще си върви" :haha: :haha: :haha: Лъчо на всички е ясно, че омразата е изкуствено насадена. В действие е старата максима , "разделяй и владей". Не ни трябва метеорит, за да се обединим. Лошото е , че няма кой да ни обедини! Държат ни в нищета за да се борим всекидневно за насъщния и лумпените наречени управляващи да си развяват байрака, както искат. Много се разприказавах! :yes: Но това е защото днес ми е последния свободен ден. Другата седмица се връщат курифеите и "по машините". :on_the_quiet:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия