Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Апокалипсис

<< < (8/10) > >>

pach:
Бе ти адаша си не намесвай , щото неговите знамена отдавна ги свиха...
Тогава за последно се обединиха от света , щото видяха голямото зло...
А сега , те самите го правят , и внимават , да не се повтори това обединение..
Гледай напред , учейки се от миналото (как се свиват знамета на самозабравилите се , например) .

И на нас ще му дойде времето , но то ще стане като се отърсим от всички стари идеологии, които ни пречат в момента , пък то нови няма де, та за това се говори открито за гражданско общество по форумите.
Но някой от това ги е най-страх и се опитват да сложат знак за равенство м/у гражданското общество и анархията.
Други се борят за некви си реванши (а бой и е***е не можеш да си върнеш).
Трети се веят след всяка кукла , като след новият месия ....

И за да съм в духа на темата , ще завърша така:

" И накрая този единствен ,голям организъм наречен Гея (Земя) ще кихне два / три пъти
и ще издуха вируса (човечеството) така както го е правила не веднъж през ерите !!!"

Ми то така не ни трябва никво камъче от космоса... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=1602.msg23748#msg23748 date=1240556235 ---Нима някой още не е на ясно , че най-голямото зло за България е в центъра на столицата?
И нима има още хора които да вярват на марионетките , наречени политици и техните  кукловоди от световния свръх едър капитал ?
От това по-голямо зло за планетата ни , няма!!!

--- Край на цитат ---

Ето пак стигнахме до началото - световния еврейски заговор.  :lol: :lol: :lol:

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1602.msg23780#msg23780 date=1240569827 ---
--- Цитат на: pach link=topic=1602.msg23748#msg23748 date=1240556235 ---Нима някой още не е на ясно , че най-голямото зло за България е в центъра на столицата?
И нима има още хора които да вярват на марионетките , наречени политици и техните  кукловоди от световния свръх едър капитал ?
От това по-голямо зло за планетата ни , няма!!!

--- Край на цитат ---

Ето пак стигнахме до началото - световния еврейски заговор.  :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---

И къде прочете че световният едър капитал е само еврейски , та го заведе разговора до световната конспирация !!!!

Впрочем най-едрият капитал на планетата няма нищо общо с еврейте , защото той им е "светлият" пример към който се стремят!!!Той е в тази сянка , която се образува при "осветяването" на еврейте!!!Такава е идеята - всички да гледат в грешната посока!!! :spiteful:
 :haha: :haha: :haha:

Ако още не си се сетил , кой (или къде - все тая) е най-едрият капитал на планетата , помисли от 150-200 години кое е най-печелившото нещо на този свят!!!(ама и тази далавера е на приключване , та от там и "проблема" ;))

XRISTO:
Чичко Адолф, доколкото си спомням е на това мнение.Иначе откъде съм го прочел?Ами вкарай в  Гугълот това словосъчетание и до утре по това време едва ли ще си прочел всичко написано по въпроса.  :spiteful: А и иначе  има достатъчно литература, но не смятам да ви отегчавам с подобни работи.Не, не съм нацист ако това ще попиташ, и не вярвам както и не одобрявам насилието на човек или група от хора над други независимо с каква цел(било то и благородна) се осъществява .  :good:

pach:
Не си фашист , нито нацист , но ако не си отговориш на горният въпрос , значи и ти си от тези дето гледат в грешната посока.
Фразата както съм я написал има много тълкувания , а чичко Гугъл ти дава общоприетото, но това не значи ,че е вярно!!!!

Мога да го кажа и по българено - "От вторачването в дърветата , не  виждаш гората"!!!

И така , пак да попитам (ако искаш де... ;D) - Къде (от какво са придобити) най-големите пари на планетата в последните 150-200 години???

:) :) :) :) :) :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия