Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Апокалипсис
XRISTO:
ПУткъде да знам?! ;D Всичко започна от един опит за шега от моя страна, но явно с теб сме наопаки - когато ти се шегуваш аз го тълкувам като обида, но не се засягам, защото не съм от обидчивите, а когато пък аз се шегувам ти го приемаш насериозно. ::)
Какъв е изводът? - ще разговарям само на сериозни теми с теб, там се разбираме прекрасно и си един от приятните събеседници. :good:
zazo:
Ееееее значи минахте през края на света, религията и пак го докарахте до политика, конспирации, евреи, Хитлер и незнам си какво си, нема оправия.
pach:
:swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon:
Не съм се обидил , нито не съм разбрал шегата , и нямам нищо против да си говорим на всякакви теми , ама нещо не се разбрахме днес...
Тъкмо се заформи интересно продължение на темичката за апокалипсиса и ...... :( :( :(
Майната му на тоя живот!!!
Да се подготвим за другият!!!
Наздраве Христо!!!
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Зазо , докато пишех видях твоя извод - и аз за това реагирах така на шегата на Христо!
Не съм искал да се обърне пак всичко до онова мустакато изчадие , ама все натам ни теглят!!!И не е Христо в конкретният случай!!!
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :boredom: :boredom: :boredom: :music: :music: :music:
XRISTO:
Упссс, пак оплетохме конците...взимам си думите наобратно. :victory: :victory: :victory: :angel: :angel: :angel:
А, ти си писал - наздраве и извинявай! :drinks:
Не трябва и на шега да го споменавам господин мустака. :stop:
zazo:
Не става въпрос да не се споменава, това е част от историята, не може да се правим, че не съществува, а и не трябва. Но като почнат да се хвърлят реплики за това кой за какво бил виновен и става грозно. Просто не е тука мястото, независимо дали става въпрос за евреите, муджахидините, циганите, комунистите, Хитлер, Сталин, Буш, Путин и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия