Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

ОбръщаТЕЛ (Торно) ;)

<< < (15/18) > >>

pach:

--- Цитат на: jopeto link=topic=161.msg40905#msg40905 date=1273473430 ---Ми, като цяло е лесно да се направи. Остава механичното изпълнение. До сега каквото съм  гледал, може да си немери човек купешки механизъм в e-bay. Другото дето се чудя е дали може да се направи с декодер и DCC. (сигурно може, ама аз не съм навлязъл за съжаление в DCC-то) Аналоговото изпълнение е малко сложно там са едни пластини, едни кръгове за обръщане на тока, сигурно ще трябват много релета за вдеки коловоз:blink: Сприрането на точното место на платформата вече ми е яано как става, слага се еднин електромагнит под платформата. Той намества точно релсите. Който има някви материали да показва. 

--- Край на цитат ---

Жоре , бих показал (това ми е една от мечтите - да си направя обръщател) при това работя усилено (с чертежи) но тук вече нищо не показвам...щото някой се чудят от какво още да се подразнят и как да се заядат с мен...Не че те показват или допринасят с нещо за сайта тук, ама такава им е природата...и толкоз могат , като ум и като..."моделисти".
Сори  приятелю...когато стане готово , ще има и чертежи и снимки , както и възможността да се пипне на живо (при това ще е в ТТ) но не тук , а например в клуба (имаме и отворен ден).
Така че ...търпение !
 :hi:

jopeto:
 :agree:

jopeto:

--- Цитат на: gregary link=topic=161.msg40914#msg40914 date=1273476033 ---  Аааа,Ооо :wacko:  за тоя линк ли става на въпрос? http://www.vlaky.net/  Прегледайте го - интересен е :lol: :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---
Не се смей, нито се подигравай! Сайта е уникален, има и още един, чешки толкова добър. Хората са на светлинни години в хобито пред нас.  Като гледам за две години ,от как влизам в тоя форум, колко макета са направени и по-важното "как".Мога да ти кажа, че тука можещите се броят на пръстите на едната ръка. .....dispatcher......   

gregary:

--- Цитат на: jopeto link=topic=161.msg40928#msg40928 date=1273487392 ---
--- Цитат на: gregary link=topic=161.msg40914#msg40914 date=1273476033 ---  Аааа,Ооо :wacko:  за тоя линк ли става на въпрос? http://www.vlaky.net/  Прегледайте го - интересен е :lol: :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---
Не се смей, нито се подигравай! Сайта е уникален, има и още един, чешки толкова добър. Хората са на светлинни години в хобито пред нас.  Като гледам за две години ,от как влизам в тоя форум, колко макета са направени и по-важното "как".Мога да ти кажа, че тука можещите се броят на пръстите на едната ръка. За да даваш кометари покажи нещо по-добро, което ти си направил. За сега се развива в България успешно, скъпото витринно колекцонерство и големите приказки.         

--- Край на цитат ---
Пич, ;D испусни напрежението :dirol:пий една вода и се успокой :drinks:
Най-малкото пък съм усмял сайта или пък хората.Намека е че сайта е показван повече от 2 год. и няма нищо ново,просто не се чете,а ти не се обиждай - щото не съм те обидил ;)
    Като направя нещо,а аз съм го почнал - ще ти го покажа.Айде сега  :drinks:

XRISTO:
Бреййй, очи си издират!  :no: А няма кой да ме "светне" отгде да измисля сегмент от 300 мм. тръба...  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия