Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Питане по тендерите на BR 52
novobranec:
Бравус бе! Аз ви мислех за любители на чашката, а вие сте си професионалисти!
По въпроса какво пиеме ние, те ви един стар руски виц. Двама алкаши къркат метилов спирт и на третото шише единия рекъл на другия: "Я сипи да удариме по още едно набързо, че нещо взе да ми се здрачава!" :drinks:
Пламене, вече ще ти говоря на "колега", щом и ти си бил в бизнеса. Киселината и "резиста", скътан от тротоара, нямат значение! Щото по въпроса мнението ми напълно съвпада с това на поручик Ржевски, дето като го питали обича ли децата, отговорил че за него е по-важен самият процес, а не резултата. :yes:
Сaprycorn:
А къде отиде темата за тендерите на 52ката? Само за бензин, кофички от кисело мляко и пиянски истории се пиШе :angry:
Adrian:
и рецепти ! за 12-топръстник в криза ! :diablo:
pach:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1632.msg24591#msg24591 date=1242404439 ---А къде отиде темата за тендерите на 52ката? Само за бензин, кофички от кисело мляко и пиянски истории се пиШе :angry:
--- Край на цитат ---
Ами издирвам още чертежа в НО на лодката , но за сега не мога да си спомня къде е :(- оказа се че е от списание ,но явно по-малко известните - ще претърсвам чешките , а дотогава вярно напълнихме темата сссс........ :drinks:
;D ;D ;D
pach:
;D ;D ;D
Да върнем темата в руслото и:
За мащаб НО :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия