Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Пътуване до Виена и цурюк
ritchie:
Да се сравнява София с Виена е все едно да сравняваме
Пловдив със с. Барутин ( Девинско ), т.е. няма база за сравнение.
Това е друг различен свят.
j.k.kolev:
Любо, за съжаление снимките отново не се виждат. Защо не пробваш със snimka.bg? Тия от датата явно съвсем са се вмърлячили, а от този сайта който ти препоръчвам, вече няколко години съм много доволен.
Der Hetzer:
www.imageshack.us
бързо, лесно, без да изисква регистрация :yes:
lubomir:
Въпроса е решен вече, и ако днес имам малко време ще преадресирам всички снимки и проблема ще изчезне завинаги. Въпросът е, че тази сутрин бях "сюрпризиран" отново от прозивола на кварталните пишлемета, и не знам дали да не отворим една нова тема "България днес", за да може поне там, всеки който нещо го е подразнило нещо абсурдно и ненормално, в заобикалящата ни близка действителност, да пуска мнения и снимки. Не че нещо ще се промени! Отдавна съм загубил каквато и да е надежда за това, но поне като го споделиш, се надяваш негативизма на четящите да свърши по-голяма работа от колкото цялата ни правораздавателна с-ма.
fyut:
[да може поне там, всеки който нещо го е подразнило нещо абсурдно и ненормално, в заобикалящата ни близка действителност............
Абсурдното и ненормалното е, че в близкия ми "елитен Столичен квартал" Бояна, вече се пуцат като патици на гюме. Две убийстав за две седмици. На никой не му пука, обаче......
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия