Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Въпрос за стрелките
AleksPrograms:
Има ли разлика между Piko Under-Table Switch Machine Mount (55273) и Piko Electric Switch Machine (55271), освен това че едното е за монаж под масата, а другото не. И Piko Under-Table Switch Machine Mount може ли да се използва на земята, т.е. без да се вгражда. Интересувам се, зещото цените са доста различни, а не виждам разликата.
AleksPrograms:
:( :( :(
mill:
Значи според мен 55271- си е класически апарат за стрелки.Монтира се отгоре на масата,до самата релса.Не виждам причина да не се ползва на земята :yes:
55273- е някакво подобие на 55271,за тези пари е ясно що за стока е.
Това е за монтаж отдолу ,под масата http://www.conrad.de/goto.php?artikel=219999 --> не може да се използва на земята
optron:
Всъщност, доколкото съм запознат, 73 представлява кит, който се добавя към 71, за да стане машина за монтаж под земята. Тоест, за да монтираш машината на стрелката отдолу, трябва към нея да купиш този кит. Мисля, че 73 представлява скоба за монтиране плюс лостче, което предава движението от машината към самата стрелка.
Разликата в цената се дължи на това, че всъщност 73 не е машина, а само добавка.
XRISTO:
Едно въпросче, касаещо стрелки:
Взел съм си Тилиг Стандарт баузатц стрелки и не знам подвижните релси дали могат да се калаисват?Пробвах ги с магнит - не ги лови, тръгнах с пиличка отдолу едно от направляващите крачета - не се показва жълто, демек не е от месинг.Те са направени за занитване, обаче на мене ми се струва опасно да ги нитя, защото ще трябва да ги сложа на челото и ме е страх да не се изкриви или нарани.А и от опит зная, че нитеното не става като хората и трудно се разглабя при нужда.Някой да има на идея от какъв материал са? :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия