Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Въпрос за стрелките
optron:
Опитът ми до момента показва, че каквото може да се занити, може да се закрепи и с винтове. Имало е изключения, разбира се, ама са били доста екзотични изцепки. Така че дерзай.
bdz43r:
:blink:
Езиците на стрелките са от екзотичните изцепки...
XRISTO:
E те това не мо'ж го зави за нищо на света!!! :) Става дума за краче дебело около 3 мм. И на това отгоре в края е като тръбичка, тоест подготвено за занитване, но ямката е около 2-3 мм.От външна страна няма как да му се нареже резба, а и то равни в отвора си, а отвътре - ако се справиш с метчик 1-1,5 мм(на мен такъв не ми е известно да се продава някъде)може и да успееш.Не'ам инструменти, ръка и нерви за такива часовникарски, по скоро молекулярни разработки. :yes:
optron:
Ако можеш, дай малко снимки, може и да измислим нещо ...
XRISTO:
Ще снимам довечера, ама имам един канон 60, бюджетно изпълнение и не гарантирам качество на снимките.В затворени помещения и на изкуствена светлина изкарва страхотен шум. :blush2:
Post Merge: 12 Януари 2010, 19:05:58Виждате какви снимки праскам, едва ли се разбира нещо:
На тази последната снимка се вижда въпросният чоп, който искам да запоя, тоест, да избегна занитването. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия