Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Цветова схема на БДЖ парни локомотиви

<< < (10/20) > >>

pach:
Казвайте всичко за което се сетите !
Аз сега се сетих ,че никъде не съм уточнил - сатен , гланц или мат,
та май ще трябва още една графа да отворя в таблиците ... :swoon:

Ето и таблицата от Zazo.

pach:
Уф , сори ама чак сега видях ,че таблицата е качена тук някъде... :blush2:
Ма пък така си е в темата де... :on_the_quiet:

piko1:
за сивото на 06 е 374 като то бие на синьо следващата седмица мога да ви донеса да видите че е по скоро 374
относно информацията за цветовете на парните локомотиви има съвсем малък шанс да ги получим заедно със тези
на вагоните само трябва да намерим кой ще иска да ги издаде като материали в списание
понеже по друг начин няма да я получим

piko1:
цвят за БДЖ        фирма                              Фирмен №                   смесване     № по RAL               № по FS
сребрист            Humbroll/model master/         191/MM:1707             -                   9006                        17178
жълт транспортен                     vallejo            14                                              1023              xxxxx                 yyyyyy

тук може да видите за какво става въпрос http://www.acrylicosvallejo.com/
това са акрилни бой ако си спомняте сета за уетаринга на парните локомотиви който бях пуснал това е производителя

pach:
За всички които им се виждат криви таблиците от предишната страница (същото се отнася и за Сашо,дето все нещо му пречи или му е криво) - ми затворете си отляво излишното (например ако сте с Windows explorer) - "дървото" с фаворитите и готово...
Таблиците са си прави но се гледат на цял екран! :spiteful: :haha: :haha: :haha:

Нали не очаквате да си играя да ги намалявам , че не се сещате да си ги разречатате?!?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия