Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Цветова схема на БДЖ парни локомотиви
EMPEROR:
:good: Браво, много добра идея! :clapping:
lubomir:
Pach, някои от раловете ги има готови от Лайф колорс и се поръчват от Конрад. Е чака се към месец, но пък са оригинал и няма нужда да се месят. Такъв е случая с 3003.
Ей го в Конрад
Artikel-Nr.: 241597 - 62
Hersteller-Artikel-Nr.:53003
Същото е и с някои други ралове, които могат да се намерят от тази фирма на нейния сайт
http://server5.gs-shop.de/200/cgi-bin/shop.dll?AnbieterID=2096&Seite=frameset.htm&PKEY=1928
Нека да припомня, че една от причините да отворя темата е да намерим бои които да пасват на нашата разцветка, да се произвеждат готови за да не се правят миксове(за да не стават различия), и да са намираеми по възможност от България. Раловете които ги прави Елита, са подходящи в случая, но за съжаление не правят всички. Тези които не ги правят трябва да им намерим подходящ заместител от Ревел или Хумброл да речем.
zazo:
Ето таблицата на емайловите бои на ревел за справка.
Таблица
Да внеса едно малко уточнение и да потвърдя думите на Сашо и Ясен, пък макар и опита ми да е съвсен скромен. Най-вече това че основата е от огромно значение. При пръскането на лилипутската 42-ка ползвах смес от 363 и 364, защото преди това "зелените" детайли ги пръснах със сиво, за основа. Признавам, че стана малко по-светло зелено отколко ми се искаше.
След намесата на щерката обаче се наложи да препръсквам будката и този път пръсках директно върху черното, защото ме домързя. И със същата смес се получи доста по-тъмен цвят. Понеже пак се наа*ах, тоя път без намеса на дъщерята, препръсквах будката 3-ти път, като тоя път сместа беше с много по-голямо съдържание на по-светлото зелено 364 и пак стана по-тъмно. (Преди свяко пръскане съм почиствал старата боя).
Ясен казва, че според него за БДЖ зеленото 363 e тамън. 363 е по-тъмния нюанс и поне за мен ако се пръска директно върху черна основа (без грунд) ще стане много тъмно. В момента обмислям 2 варианта за следващия парен локомотив, който ще пръскам:
1. С 364 директно върху черната пластмаса. Между другото така е боядисана 14-ката на Владо, ако не се лъжа.
2. С 363 като преди това пръсна една ръка сиво.
Резултата най-вероятно ще е много близък, но имам подозрение, че при втория вариант ще е по-добър, защото 364 има доста "тревен" отенък.
За червеното нещата седят по-същия начин. Вчера си пръснах V60, което е оранжево с червено 330 и макар че се покри много добре е доста светло и с лек оранжев отенък заради основата. Сега мисля да ударя втора ръка смес от 330 и 331, точно както е споделил и Ясен. Вече съм убеден, обаче, че за да имам приблизителна повтаряемост в резултата трябва да ползвам сиво за грунд, защото с един и същ цвят или смес наистина се получава различен резултат в зависимост от това, което е отдолу.
pach:
Zazo може да ти е малко опита , но поне според "корифейте" си на правилната пътека.
Задължително за да ти отговарят цветовете на пръсканите/действителни , основата е много важна.
Дори логически е ясно , че ако пръскаш светла боя на черна основа , то тя ще стане по-тъмна - аналогично , ако я пръскаш на светла основа , има вероятност да изсветлее (но в по-малки граници).
При тъмните нови бои , пък е обратното но в минимална степен.Защото тъмното си е тъмно и "утрепва всичко под себе си". :pleasantry:
Именно за това и Сашо споменава , че ако се пръска на тъмен фон , светла боя , което е противопоказно при всеки вид моделно боядисване , има опасност да се наложи две/три ръце пръскане...ама тогава става дебило и добива още ред недостатъци и кусури. :yes:
За това специалистите пръпоръчват употребата на възможно най-неутралният грунд (най-често именно сив) за да има някаква система при боядисването.Останалото е въпрос на опит и преценка на всеки боядисваш , като се надявам , в темата която Любо подхвана с тая цел , да се споделя своевременно този опит.
Ясен беше пръв ! Кой ще вземе пример от него? ;D
Любо , ясно , че ще издирим максимален брой бои,за да са от един производител , на приемлива цена , но всяко правило си има и изключения .
За това съм дал в таблиците (егати сръдкавата работа се оказаха тия таблици) освен номера на боята според производителя , също така номерата им по РАЛ (но някой трябва да провери дали е вярно) и номерацията по FS (федерал стандарт - като най-пълен и удобен за сравняване м/у различните производители).
Рефил,знае наизуст над 85 % от сравнителните таблици , но за съжаление не пише тук...
Ще се надяваме да ни светне с някоя друга консултация , все пак...
Хубаво е да направим такива таблици с по една снимка за всяка българска машина.
В този формат (някой ден като се понатрупат , модераторите ще ги "плясват" в главата на сайта) който съм направил по-горе , а именно заглавие/снимка/таблица.
В този дух , не е лошо Владо да даде информация неговите два БДЖ-локомотива с какви бои са правени и т.н. :search:
Те така се изгражда, клубен стандарт или сайтов архив ако щете! :good:
:yes: ;D ;D ;D
Сaprycorn:
07 на Владо е пръскана с номер 331 на Ревел, според Васко е много тъмна, но според мен е добра. Да не забравяме, че през 70те и 80те години цвета на седмиците бе тъмен, като бордо. Ярко червеното се появи в БДЖ чак в средата на 90те.
14 на Владо е пръскана (зеленото) с номер 364 на Ревел, според мен е много светло, макар че 15 215 и 16 01 са точно толкова светло зелени.
Не е зле, в таблицата на цветовата схема да се включи и един много деликатен цвят-цвета на Штангите на парните локомотиви.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия