Тя цялата работа е предизборен прах в очите ни...като оня циганини дето като разбрал ,че на сватбата само се обявяват подаръците а после се дават рекъл " от мен кон с каруца за младоженците!!!!"

Сутринта по една ТV рекоха че било 40 млн.лева!!!Те и така няма да стигнат за нещо повече от една софра на открадналите ги!!!
Сега гледам че вече една нула от 400-те изчезна за 24 часа!!!!

Инак Илиян е прав за проектите от 70-те години.Такъв случай е кръстовището на (бившият вече) бул.Димитър Несторов и бул.Борис І , при голямото празно място на завод "Средец" или по старому по известен като "завод 12".
Та това кръстовище в този му вид на две нива , като долното минава по трасето на вече унищожената околовръстна жп.линия , го имаше на планове и скици ,публикувано в списание "Автомото свят" от 1972г.Туй списание бе единственото по това време печатано в ГФР (на кирилица) и струваше безбожните 1,40 лв.За справка на младите - по същото време трамваен билет бе 4 ст. а автобусните , по 6 ст.!!!!
Е от 1972 до 2002 година (мисля че тогава гго направиха ) са точно трийсет години - и ето бре , имаме си перфектното кръстовище!!!
А на някой им се вижда 2015 г. като много далечен срок...
Ми аз самият съм работил по магистрала "Тракия" през 1977 г. в района на Вакарел - а магистралата още я строим !!!
За къде сте се разбързали бре!???!!!!!!!!
Този живот за повечето е само репетиция , в следващият може и да поживеем като бели хора!!!