Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Осветление на парни локомотиви
XRISTO:
Ами за къв кияк са, щом не светят?! Нали ти казвам, че лока си има обособени светлини, па макар и несветещи, защото самият модел е без осветление. :spiteful:
pach:
Ами като се движи напред - светят напред , съответно диска или е на гъза му , ако е изолиран или на гъза на влака...
Ако се движи назад - сиреч с гъза си напред (особено при тендерните) , светят задните , за да си осветява пак пътя на където се движи , а ако е изолиран , отпред му се окачва и диска - демек това е краят и не светят предните , щото сега се явяват отзад!
Ферщееен зи???
:sarcastic: ;D ;D ;D :resent:
XRISTO:
Ами да ти кажа, и аз така смятам че е , но нека се потвърди от още двама независими източника, да не ги вържа, пък после да преправям.То има и време, де.Първо ще разпробивам, ще прекарвам кабели, после ще поръчвам декодер и чак тогава идва ред на подвързването. :) А светодиоди, как мислиш Пламене, SMD ли да ползвам или да изпиля шапките на стандартни, но в по-малък корпус, че да станат плоски и както им е цилиндрична формата ще паснат перфектно. :good:
Der Hetzer:
По-добре си вземи 86-ца на Флайшман и няма да се мъчиш :yes:
XRISTO:
Че що да се мъча?!На мене ми е кеф да се разправям с такива работи и ако ти изглежда мъка, то за мене човъркането доставя удоволствие колкото карането. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия