Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Осветление на парни локомотиви
Der Hetzer:
Аз се извинявам за моята недосетливост, но уточнението ти е само практически прагматично, Ясен щеше много поетично да разкаже какви крушки и свещички са се използвали за локомотивите съответно на Круп, Борзиг и Краус Мафай (цвилинг, дрилинг и вулфкомплаунд) :spiteful:
Жоро:
То не пречи Яско да направи едно задълбочено изложение за генезиса на осветителните тела по локомотивите, техните специфични особености и приложение. Всичко това представено в ритъм 3/4.
А Сашо от своя страна да приложи съответния снимков материал, например в Шпур Айнс. За по-нагледно. :good:
И СИ ВОДЕТЕ ЗАПИСКИ!!! :angry: До юнската сесия няма много време!
Щото като ви подпукат професор TANO и професор capricorn, душа да ви е яка!
Adrian:
въйййй , със сигурност ще повтарям :umnik:
XRISTO:
Отпред бели, то се разбра вече, демек жълти, то бяло светят само луминесцентните. ;) Въпросът ми е не на края на влака, а на гърба на локомотива, този е безтендерен и отзад на "задника" си има още три лампи на буквата А както казва Жоро.Та въпросът ми е и те в какъв режим светят.На заден гасят ли се предните, а напред задните светят ли и ако да - то и тази, централната ли?Или тя играе ролята на прожектор при нощни маневри за закачване на локомотива към вагоните? :no:
pach:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1673.msg25133#msg25133 date=1243491456 ---
- Светлините са три бели и само бели. ...
- Светлините са включени само в посоката на движение.
Същият диск се закача и ако машината се движи изолирана.
--- Край на цитат ---
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
--- Цитат на: Жоро link=topic=1673.msg25133#msg25133 date=1243491456 ---
Същият диск се закача и ако машината се движи изолирана.
--- Край на цитат ---
Демек отзад не светят ,било то тендерен или не локомотива и при движение напред , изолиран се окачва диска...
:music:
Жоро каза да си водиш записки , пък ти не го и прочоте май... :pardon:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия