Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 52
zazo:
Това е следващото нещо, с което мисля да се захвана. По точно ето това:
да заприлича на ето това:
Модела на Гютзолд не е от най-детайлните, но за сметка на това се разглобява изключително лесно и е много удобен за боядисване. Единственото нещо, което ме чопли е дали да запълвам по-малките фарове или да ги оставя. На този етап май съм по-склонен да ги оставя като не им боядисвам контурите с бяло за да няма акцент върху тях. За горния прожектор съм решил, че няма да го уголемявам.
zazo:
Така, да покажа и аз докъде съм го докарал, основната бояджийска работа е свършена, остават детайлите. Понеже табелите са си червени, този път реших да ги залепя преди пръскането.
KRAKOMOBILA:
Кефи, що не запълниш горните фарчета с нещо ? :)
CaLLlo:
Уаууу, браво Зазо, кефиш много!!!
:good:
52-ките у нас открай време са 2 варианта на цветове:
1. Нормално червена цялата и 2 ленти - като тая горе.
2. Тъмно червена без ленти, или с една по-широка беше и бежов покрив и на 3-те си части.
Не съм сравнявал да видя дали това тъмно червено е точно като на 06 и единия цвят на 51, но може и да е; както и нормално червената горе дали е точно като 04, 55 както и 42, 43, 44 и 45, но може и да са. Вероятно това е била системата, с допълнението, че Е-тата са нормално червени горе, докато долу - тъмно червени, поне в началото бяха.
:good:
pach:
Чудесно!!! :clapping:
Рамата е станала също много добре.Чисто работиш!
Перилата ми се струват малко по-дебели , ама може така да излизат на снимките!
Ще успееш ли до събота да го видим на живо?
:good: ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия