Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ серия 52

<< < (2/16) > >>

zazo:
Малките фарчета, няма да ги запушвам, нека си светят, просто няма да им правя бели кантове. Мерак ми е и на мен за събота, хем имам и една товарна композиция за показване, но ми остават двете ленти, а там има вероятност за провал. От упражненията, които съм си правил досега в един от три пъти боята се разтича, а си мисля, че го правя винаги по един същ начин, като маскиране, съотношение боя разредител, разстояние на пръскане и т.н.

Сашо, не съм виждал 52-ка без ленти. Има две снимки в албума на Деанов, където ливреята е като тази:

http://www.tillig.com/bi-shop/12-5021.jpg

И се изкушавах така да я боядисвам, но поради липса на информация кога и колко локомотива са били боядисани така, реших че ще е стандартно.

piko1:
много добре се е получило зазо само един въпрос (пача пак ще каже че съм тръгнал да гледам камуфлажи)  смеска между  330 и 331 ли си правил иначе много ми харесва  :blush2:

zazo:
Да бъркано е Ревел 330 и 331, но повече няма да го правя, защото заради оранжевото отдолу трябваше да пръскам 2 ръце. След 1 ръка се беше получил някакъв безумен цвят. Занапред съм решил да пръскам един ръка светло сиво, след което 331 за дизелите и 363 за парните.

pach:
А тъй и тъй пребоядисваш , защо не сваляш старата боя? :spiteful:
 ;D ;D ;D

piko1:

--- Цитат на: pach link=topic=1691.msg26816#msg26816 date=1248073520 ---А тъй и тъй пребоядисваш , защо не сваляш старата боя? :spiteful:
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
марзи го да търка с парцала и спирта сигорно :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия