Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Rail Runner - неоамериканска железница от Дивия Запад

<< < (5/5)

IKAR:
Имам известни възражения относно последното заключение. Веднага пример. Аз (въпреки че имам книжка) съм изключително лош и дори пишман-шофьор. Не мога дори да се возя в кола, понеже почти винаги повръщам в колата.... И ако няма автобус, трамвай, метро, влак и т.н. с какво ще отивам на работа или на пазар? Какво ще правя, ако, където изобщо ги има, автобусите/влаковете са от дъжд на вятър и всичките ми колеги ме смятат за много по-долен от тях само защото не обичам да се возя с кола...А всички книги и публикации, които съм чел по тази проблематика, насърчават изграждането на бързи и ефективни съвременни транспортни системи, които да накарат хората все по-малко да използват правещите задръствания и бълващите отрови и въглероден диоксид коли...Дори при горене на метан се отделя въглероден диоксид, екологично традиционно гориво просто няма....Чувал съм и друга простотия - че на много места по улиците изобщо няма тротоари. И ако полицай те види, че се разхождаш по улиците, веднага ще те пита какво правиш и защо смущаваш спокойствието на хората. И като му кажеш, че се разхождаш, ще ти каже, че има паркове, градини и т.н. да отиваш там....Като добавим и огромните права на полицаите да стрелят за щяло и нещяло с бойни патрони, дори при най малкото несъгласие с тях или неподчинение за някаква дреболия...Мерси, нямам нужда от такава "полиция" и от полицейска държава. За смъртното наказание пък изобщо да не говоря. Според мен страни от сорта на Канада, Австралия, Нова Зеландия, Финландия, Швеция, Норвегия и Дания, дори донякъде Швейцария и Австрия са доста по-цивилизовани и приятни за живеене...

pach:
Полицейска държава???
По-добре ли е Абсурдистан???(демек България)
Полицайте не смеят да плеснат един шамар на циганите, щото мигом ги съдят до Страсбург чак!!! :diablo:
Колкото до липсата на тротоари - така е , там не се движат пеша а с автомобили.
Пешеходец на такава улица няма място.Опасен е за себе си и околните!!!
Наистина си има място за пеши разходки , и не са само парковете.

Ти като повръщаш  :spiteful:, как си изкарал книжката???? :diablo:

Повръщайки върху инструктора и изпитващит ли??? :fool:

Хахахаа, по-добре че ходиш пеша , а ако си в Щатите , ще те вози или близък човек (повръщаш - чистиш) или ще си вземеш такси!!!
Ако имаш проблеми със здравето никой не те насилва да живееш в мегаполисите - има градчета с 3000 човека и т.н.
Мрежата отдавна позволява да работиш в дома си ...
Ама айде стига ,че ставаме вече смешни (и спамери)...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия