Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Отиде си кралят на поп музиката...
j.k.kolev:
Хайде да не се изостряме излишно. Мненията за него винаги ще бъдат полярни. При всички положения не беше най-лошия човек на света. Просто е имал повечко милиони и находчиви хора успяха да му ги вземат. Но пък възможно ли е да си гениален и нормален едновременно?
Vlado:
Темата е, за да почетем паметта на един великан в музикалната индустрия, белязал с творчеството си цяла една епоха. Аз не зная какъв е бил Майкъл Джексън в личния си живот. Не зная и какво е било мисленето му. Признавам си, че веднъж когато гледах интервю с него, бях меко казано шокиран от детския манталитет на Джако. Той буквално се държеше като наранено хлапе, уязвим, безпомощен, дори крехък. Тогава всъщност усетих, че човекът има някакъв проблем, но това по никакъв начин не помрачи отношението ми към него като творец, певец, танцьор, музикант. И като го оценяваме в неговата цялост, нека някой ми каже, знае ли, например, Брус Дикинсън-вокалът на Iron Maiden какъв е в личния си живот, дали няма някакви сексуални отклонения или престъпни прояви, които обаче засега не са хванати, наказани? Нека каже! И това се отнася до всеки творец. А Мадона, Елтън Джон? За тях какво да кажем? И изобщо един творец се оценява по творчеството му и по нищо друго. Затова не е достойно и дори е мерзко да се набиват в очите на останалите такива спорни и не дотам доказани прояви на Майкъл Джексън, като така се отклонява вниманието от главното - неоценимия талант на твореца Джексън и следата, която той оставя в световното музикално наследство. Другото е кал...
Der Hetzer:
За Брус Дикенсън освен че е много добър музикант, веднага се досещам, че е привърженик на източно Лондонския футболен отбор Уест Хям Юнайтед (тук да вметна че изобщо не обичам този отбор), но това е право на личен избор, с който той не вреди на другите. Това ни най-малко не намалява уважението ми към него като музикант.
Относно избеления содомит - това е еквивалента на "Костинбродския Славей" само че в световен мащаб и на по-голяма сцена.
Casper:
Без него светът не е същия ... Почивай в мир Майкъл! :sorry:
http://www.youtube.com/watch?v=XcbYGkIBtPM&feature=related
Поклон и пред паметта на актрисата Фара Фосет ...
EMPEROR:
RIP Фара Фосет... изобщо кофти новини днес...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия