Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Отиде си кралят на поп музиката...

<< < (5/8) > >>

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1728.msg26064#msg26064 date=1246004716 ---
... Не ти харесва - подминаваш. Но то това си е до въпрос на култура...

--- Край на цитат ---

Лъчо , абсолютно съм съгласен с теб!
И искам веднага да попитам - ми вие модераторите що не подминахте мнението на Любо?

Или чак пък толкоз е важно, та не давате лоша дума да се изговори по въпроса?

Вземете пример от Адри - стана ясно , че и той не одобрява някой действия на Джако, но това не му пречи да го уважава пък за друго.
Обичайте Джако, но не отричайте и лошите неща , щото може да е крал на попа , ама не е безгрешен като господ...
Това струва ми се отнася за всеки човек, бил той модератор или не.
Включително и за мен.
Също слушам музиката му, но не го харесвам като човек, За това и написах само три букви по нагоре.
Нито летим над водата , и всички ходим до тоалетна нали?
Що пък да не се казват нелицеприятните неща ,наравно с добрите?!!?

Но не вие модераторите не може да подминете нещо което не съвпада с вашите виждания!!!
За тази свобода става въпрос...

--- Цитат на: Vlado ---Затова не е достойно и дори е мерзко да се набиват в очите на останалите такива спорни и не дотам доказани прояви на Майкъл Джексън, като така се отклонява вниманието от главното - неоценимия талант на твореца Джексън и следата, която той оставя в световното музикално наследство. Другото е кал...
--- Край на цитат ---

Владо,щом като
БР118  не трябва да ни набива в очите негово омерзение(предполагам че това е думата),
а ти защо трябва да ми набиваш в очите твоето преклонение пред него.Явно че Любо е от тези дето не оценяват
--- Цитат ---неоценимия талант на твореца Джексън
--- Край на цитат ---
.

Модераторите постоянно показват пристрастията си , и то не само в музикално отношение,а това на практика ми се струва ,че въобще не  е редно да се прави от едни истински модератори.

Може би за това търпите (всъщност - въобще не търпите) критика , за каквато споменава Лъчо.
Не съм още погледнал ЛС , но предполагам ,че изясних позицията си.

mill:
Най-великия...като тинейджър се възхищавах на музиката му :sorry:.Отиде си една епоха.... След Елвис,Бийтълс ,Джако се нарежда редом с тях.
Съдиха го,плюха го...а умря в съня си.Доколкото знам от стари хора...тези които умират така са били праведни :yes:
Мир на праха му.

Р*S  br1 и колко си там ...Направо прекаляваш на моменти.Пишеш се много зрял и начетен но си мисля ,че човек трябва да има някаква граница до която да спре.Лека полека се превръщаш в кречеталото на форума и не предизвикаваш нищо друго с бръщолевенето си /на моменти/,освен присмех и отвращение.Покажи по някакъв начин ,че си зрял човек,а не 15 годишен сополанко,на който форума му е бойна арена.Малкия Митко ми се струва има повече усет и доблест от теб!Успя да се ос...еш и тая тема :nono: :nono:

pach:
Мда , ЛС-то не точно това което тук...
Но това ми е мнението.
Ще го кажа още един път.

Ако Любо беше модератор, а някой от вас пуснеше темата за Джако , и Любо я изтриеше,пак щях да реагирам.въпреки ,че не обичам Джако...
Става въпрос за мнение различно от това на модераторите , което има право на съществуване и не само защото не е като тяхното , а защото става въпрос за различно от тяхното.

Да сте чували фразата "Не съм съгласен с теб, но съм готов да умра ,за да имаш право на свое мнение!!!"---????
А сетете се кога и къде е казана за пръв път.

Или всеки път когато се различаваме от вас, от едно кречетало  ( :good:) трябва да се прави  слон!?!?

Vlado:
Тя позицията ти е ясна от време оно! Щом стане нещо и хоп - модераторите са виновни. Много е лесно така! Само се питам защо като се видим на живо не си толкова смел с устата, както тук - с перото?! Ама задавам отговори, май! Сега ще погледна и в бъдещето: "На модераторите не бива да се мълчи... нали са виновни за всичко... я да взема да им отговоря както само аз си знам на тези мискини..."

п.п. За сведение не се намесваме на никой по отношение изказването на мнение стига то да не е прекалено провокативно, арогантно, да не знасяга честта и достойнството на друг, да не е цинично, да не засяга непроверени факти, обстоятелства и пр., и в тоя смисъл обикновено нашата намеса, доколото я има изобщо, е почти символична.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1728.msg26076#msg26076 date=1246011938 ---Тя позицията ти е ясна от време оно! Щом стане нещо и хоп - модераторите са виновни. Много е лесно така! Само се питам защо като се видим на живо не си толкова смел с устата, както тук - с перото?! Ама задавам отговори, май! Сега ще погледна и в бъдещето: "На модераторите не бива да се мълчи... нали са виновни за всичко... я да взема да им отговоря както само аз си знам на тези мискини..."

--- Край на цитат ---

Когато се видим на живо Влади , ти не си модератор, и не режеш по този начин както тук - по кротък си и от агне, съвсем нормален човек, и разговора си върви в обичайното русло на хобито.
Тогава и да не ти харесва нещо ,възприемаш позицията на другите като равни.
Или усмивките които раздаваш на ляво и надясно са лицемерни...или...
Ноооо тук си направо неузнаваем....

КЪДЕ СИ ВСЪЩНОСТ ИСТИНСКИЯТ ВЛАДО ????Ама тук въобще не е така!!! :diablo:
Пак казвам - модераторите по презумция са длъжни да са НЕУТРАЛНИ , а не ПРИСТРСТНИ.
Или ще отречеш това!!!!?????? :angry:

То се вижда кой е смелият с перото,та чак си позволява "поглеждайки в бъдещето" да ми слага свои думи в устата!!! :diablo: :diablo: :diablo:
Малък си , без опит (и това не е обида) така, че там където ти се опитваш да погледнеш , аз съм и по-добре от теб знам какво бих казал и какво не!!!

И бих казал ,че ако ВИЕ модераторите бяхте подминали различното мнение,Любо нямаше да пощръклее, та всички да усерем темата!!!

Айде сега влез във властта си и разчисти лайната тук!!!!!!

:diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :sarcastic:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия