Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Отиде си кралят на поп музиката...

<< < (6/8) > >>

pach:
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Да не забравяме ,че утре е събота-има среща!!!
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

EMPEROR:

--- Цитат на: pach link=topic=1728.msg26073#msg26073 date=1246011274 ---
И искам веднага да попитам - ми вие модераторите що не подминахте мнението на Любо?

Или чак пък толкоз е важно, та не давате лоша дума да се изговори по въпроса?

Вземете пример от Адри - стана ясно , че и той не одобрява някой действия на Джако, но това не му пречи да го уважава пък за друго.
Обичайте Джако, но не отричайте и лошите неща , щото може да е крал на попа , ама не е безгрешен като господ...
Това струва ми се отнася за всеки човек, бил той модератор или не.
Включително и за мен.
Също слушам музиката му, но не го харесвам като човек, За това и написах само три букви по нагоре.
Нито летим над водата , и всички ходим до тоалетна нали?
Що пък да не се казват нелицеприятните неща ,наравно с добрите?!!?

Но не вие модераторите не може да подминете нещо което не съвпада с вашите виждания!!!
За тази свобода става въпрос...

Владо,щом като
БР118  не трябва да ни набива в очите негово омерзение(предполагам че това е думата),
а ти защо трябва да ми набиваш в очите твоето преклонение пред него.Явно че Любо е от тези дето не оценяват
--- Цитат ---неоценимия талант на твореца Джексън
--- Край на цитат ---
.

Модераторите постоянно показват пристрастията си , и то не само в музикално отношение,а това на практика ми се струва ,че въобще не  е редно да се прави от едни истински модератори.

Може би за това търпите (всъщност - въобще не търпите) критика , за каквато споменава Лъчо.
Не съм още погледнал ЛС , но предполагам ,че изясних позицията си.

--- Край на цитат ---

Не подминавам, защото съм модератор и това ми е работата. Дай да почнем да поминаваме всичко, тогава за какво сме?
Ти ми обясни защо изобщо трябва да се говори лоша дума в темата за смъртта на човека?!?!?!?!?
Мнението ми не съвпада с това на Адри, но го подминавам, не виждам и Владо да се е заял с него. Но ТИ специално виждаш се модераторски произвол във всичко.

--- Цитат на: pach link=topic=1728.msg26075#msg26075 date=1246011753 ---Мда , ЛС-то не точно това което тук...
Но това ми е мнението.
Ще го кажа още един път.

Ако Любо беше модератор, а някой от вас пуснеше темата за Джако , и Любо я изтриеше,пак щях да реагирам.въпреки ,че не обичам Джако...
Става въпрос за мнение различно от това на модераторите , което има право на съществуване и не само защото не е като тяхното , а защото става въпрос за различно от тяхното.

Да сте чували фразата "Не съм съгласен с теб, но съм готов да умра ,за да имаш право на свое мнение!!!"---????
А сетете се кога и къде е казана за пръв път.

Или всеки път когато се различаваме от вас, от едно кречетало  ( :good:) трябва да се прави  слон!?!?

--- Край на цитат ---

Пейстни го тук личното, нямам какво да крия, ако имах нямаше да спомена, че съм ти написал такова, така че заповядай.
Ето ти не обичаш Джако и написа RIP и толкоз... нещо да съм казал по въпроса? Адри също не му допадат някои неща. Нещо да съм казал по въпроса? Не е номера да не си казваш мнението, а КАК ТОЧНО ГО КАЗВАШ. В тема за помен да се подиграваш с постери и обидни думи си е признак на ниска култура. И преди пак да тръгнеш да ми пишеш прочети още веднъж за какво се дразня. Не за мнението за Джако, а начинът по който то е поднесено!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кажи "На мен не ми харесва." Кратко, точно и ясно! Защо трябваше да има онези постери и тъпи подигравки? Това ли е нормално за теб Пламене? Това ли е показване на интелект и изобщо зряло поведение? Ако заставаш зад това, нямам какво повече да кажа по темата.

pach:
Не става въпрос ,че криеш нещо различно от ЛС и тук, но е казано по два различни начина,Лъчо.
Същото е и мненията за Джако,мнения казани по различен начин , аз по един , ти по друг, трети - по трети ,Любо ви провокира , а вие като първи шарани се хванахте , от младоста и пристрастието идва.
Това е...

EMPEROR:

--- Цитат на: pach link=topic=1728.msg26081#msg26081 date=1246013097 ---Не става въпрос ,че криеш нещо различно от ЛС и тук, но е казано по два различни начина,Лъчо.
Същото е и мненията за Джако,мнения казани по различен начин , аз по един , ти по друг, трети - по трети ,Любо ви провокира , а вие като първи шарани се хванахте , от младоста и пристрастието идва.
Това е...

--- Край на цитат ---

Ахам, значи вие имате право да провокирате, а ние нямаме право да модерираме... интересна гледна точка. А какво трябва да правим тогава? Да мълчим като шарани и да се усмихваме на br118. Това ли е работата на модератора?

П.П. Ако някой ден ви препсувам или банна, то ще е да ви провокирам, да не земете да се хванете като шарани  :lol:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1728.msg26049#msg26049 date=1246002179 ---
за мъртвите само добро или нищо

--- Край на цитат ---

Мисля, че това изчерпва "Офтопика", останалото е въпрос на лична култура. Затова от темата няма да се разчиства нищо. Свобода на словото искате...

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1728.msg26082#msg26082 date=1246013272 ---
Ахам, значи вие имате право да провокирате, а ние нямаме право да модерираме... интересна гледна точка. А какво трябва да правим тогава? Да мълчим като шарани и да се усмихваме на br118. Това ли е работата на модератора?

--- Край на цитат ---

Да поне докато не бъде нарушено някое от правилата на форума - пък в горните мнения, нямаше такова нарушение.

П.П. Ако някой ден ви препсувам или банна, то ще е да ви провокирам, да не земете да се хванете като шарани  :lol:

--- Край на цитат ---

Остава само да почнете да ни псувате (ама това Е нарушение на правилата) , щото провокиране имаше поне един път (доказано) и в следствие точно на модераторска провокация Peфил , се разкара от тук!
Ама ви е къса паметта ли ?

--- Цитат на: Adrian link=topic=1728.msg26049#msg26049 date=1246002179 ---
за мъртвите само добро или нищо

--- Край на цитат ---
Педофилията дори в затворите я наказват и най-големите главорези и луди не я одобряват.
То има ли някой който да я одобрява.
От влезнало в затвора подкупно ченге и педофил, а познайте кой ще бъде премахнат първи???

Мисля, че това изчерпва "Офтопика", останалото е въпрос на лична култура. Затова от темата няма да се разчиства нищо. Свобода на словото искате...

--- Край на цитат ---

Етооо , с някой модератори винаги се разбирам с две думи!
Докато с други не съм сигурен като ми се усмихват, какво всъщност ми казват...

Сори момчета за офтопика!!!
 :pardon:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия