Други организации и клубове > Приятели | Friends

сроден форум

<< < (4/9) > >>

piko1:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=1736.msg26277#msg26277 date=1246591438 ---
--- Цитат на: IKAR link=topic=1736.msg26266#msg26266 date=1246524395 ---Бла, бла, бла...
--- Край на цитат ---
Още един промит мозък.
В пишман "професионалния" форум (тоалетната с интригите) обаче има активност, а при Марио предимно той сам си пише, след като половината се разбягаха, а останалите изгони.

--- Край на цитат ---
те това е приказка  :good: :drinks:

IKAR:
Тодоре, това че има активност и наистина интересна информация никой не го отрича. Но това въобще не оправдава системното ръсене на простотии от страна на някои така наречени хора с Кенийско-Танзанийски никове, дето хал-хабер си нямат от железници. За разлика от тях аз имах възможността няколко пъти да пътувам с влак в нормални държави и виждайки разликите от порядъка на светлинни години няма как да се съглася, че в БДЖ така, в БДЖ онака и затова на Запад има нормални ж.п. превози, а тука няма. Също така не мога да приема да се агитират хората да пътуват с влак в България при ужасните условия, предлагани от БДЖ. За "промит мозък" и дума не може да става, защото достатъчно добре познавам и Марио, и въпросните "личности". И да казваме, че някой от тях е китка за мирисане е просто несериозно. Но изобщо няма да търпя който и да било там (да не споменавам имена) да се нахвърля целенасочено срещу мен само за това, че съм си казал мнението относно мечешките транспортни услуги, осигурявани от БДЖ. Както и това човек да не може да си каже мнението, само защото форумът се бил чел от БДЖ-началници и после някой трябвало да доказва, че няма сестра...Ами които работи в БДЖ да пише така, че да не го разбират началниците кой е....

bdz43r:
Това е положенето.
Както е видно, има алтернатива, създадена точно с тази цел.
Ако трябва да съм точен, аз предоставих на Марио онзи форум, поддържах го няколко години, помещавах го, но се оказа безнадеждно. Той събра група недоволни, които после бяха или изгонени, защото не споделяха някое схващане на Администратора, или сами избягаха, защото явно тям нямаше какво и с кого да обсъждат.
Факт е, че повечето се върнаха в стария форум при кенийско-танзанийските никове. Явно алтернативата се е провалила.
А там с основание на много хора им писна да слушат параноични клюки за интригите срещу Марио или пътниците на влак 360.

piko1:
проблема не е в самото БДЖ проблемът идва от индивидите работещи в него
защо примерно подвижния състав е в ужасяващо състояние
отговорът е прост почти никаква или лоша поддръжка а от това следва че техническата база и персонала са под всякаква критика
а понеже който работят като хората биват примамени от частните жп компании който дават по голямо възнаграждение
но пък гонят до дупка  а останалата част от технически грамотните хора отиват в чужбина и там получават хубаво заплащане
нека се само цитирам от горепосочения форум

--- Цитат ---Искам да задам един въпрос аджеба смятате ли че имаме условията за успешна експлоатация и поддръжка на такъв или подобен модерен
Подвижен състав ето го дезирото например колко проблеми създава
покрай не разбирателството човек машина все пак това е 70 процента компютър  20 процента машина 10 процента човек  

90% от нашите  машинисти са свикнали на
хамалщина както и поддръжката
така че таурита ако докарат дай боже след 2 години макс ще
заприличат на 44 и 45
 :roll:
--- Край на цитат ---

и единствения отговор който получих е Мълчание, явно съм прав щом всички мълчат

IKAR:
Не очаквай от БДЖ да ти дадат смислен отговор на резонен и с основание зададен въпрос. Аз затова написах официално оплакване от тях до Европейската комисия, в следствие на което в директивата относно либерализацията на железопътните превози, която ще влезе в сила от първи януари 2010, бе включено едно правило, което директно решава поставения от мен въпрос. По-добре късно, отколкото никога... Ако трябва да сме точни, проблем не са такива като нас, дето работят в тази организация и си изкарват хляба, а техните началници, които освен че нищо не разбират, по цял ден хайлазуват редейки си пасианси пред компютрите. Затова колкото по-скоро БДЖ последва Кремиковци и отиде в миналото, толкова по-хубаво. В следствие на което няма начин превозите да не се поемат от други оператори.
А ж.п. форума нали си има администратор, който трябва да е абсолютно безпристрастен, а не да мери с двоен аршин и някой с модераторски права да си прави каквото си иска (в това число и да спами непрекъснато), а на друг мненията да се трият за щяло и не щяло. Тук такова нещо няма-правилата важат за всички, в това число и за администратори/модератори, и няма четири-пет. Затова използвам случая да похваля екипа на сайта, тъй като не допуска един или друг потребител да стане "богоизбран".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия