Други организации и клубове > Приятели | Friends

сроден форум

<< < (5/9) > >>

bdz43r:
Яд те е, че някой с който не се разбираш му е гласувано доверие и е модератор? Ако беше прав, Марио никога нямаше да е модератор там, което е проява на изключителна толерантност от страна на администратора.

IKAR:
Яд ме е, че някой си позволява субективно отношение към тоя или оня. И че на този някой, когато самият той системно нарушава правилата, проявява субективизъм при пишман-модерирането и никой не му казва нищо. Сега ясен ли съм? Повече няма да се разправям с разни пишман-специалисти от сорта на проф. д-р инж. Мирчо Гандев, защото това е под нивото ми и имам къде-къде по-важна работа. Казвам това, защото тази личност сума ти време изливаше помия по адрес на "някои бивши съфорумци", без друг модератор да му изтрие пасквилите, защото на него всичко му е позволено.

piko1:
Циров - толерантен  :haha: :lol:
никой не го е яд че Марио е модератор - модератора е този който трябва да се плюе за да си върши работата коректно (поне в БГ е така)
изключение прави само този форум който се води по извън български стандарт което прави чест и на Админа и на Модераторите като цяло
икаре не се ядосвай за глупости и от това че господата от помината яма които се пишат доста грамотни та даже ме учат какво било ГТД :haha: всичко авиационно е  Газо Турбино щот има турбини и газове  :pleasantry: нали знаеш нека сме равни но някой по равни от равните

bdz43r:
Нормално е да те учат, защото това им е образованието и имат документ, че знаят какво е ГТД.
Ти можеш ли да се похвалиш с нещо друго, освен любителски прочетено тук-там и документ за цветар?
--- Цитат на: IKAR link=topic=1736.msg26293#msg26293 date=1246609235 ---Яд ме е, че някой си позволява субективно отношение към тоя или оня. И че на този някой, когато самият той системно нарушава правилата, проявява субективизъм при пишман-модерирането и никой не му казва нищо. Сега ясен ли съм?
--- Край на цитат ---
Ясен си... недоволни има винаги и навсякъде. Някои от тях си търсят нова аудитория, защото старата вече не им обръща внимание.

XRISTO:
Без да познавам въпросните хора пък, смея да заявя, че не е нормално никой-никого да учи, без вторият индивид да му поиска съвет.Назидателният тон в стил "аз кога'т съм са занимаал с тез рабути ти си одил прав пуд масътъ!" силно дразнят и най-толерантните и добронамерени човешки индивиди.И в този форум има знаещи, но не съм ги чул да натякват някому "колко моо знам р'ийш ли?" и слава богу, защото съм силно алергичен към подобни прояви и пръв бих вазирал от този форум.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия